Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
donat_sz
üzenetére
en is köszi !
hasonloan nort_on-hoz: a Revoluton a limitáras egy elöny;
es ez nehezen / nem általánosan szamszerüsithetö (pl. milyen limitar "éri" meg ? adott esetben mennyire akarunk a havi idöszakon belül mindenkepp valtani..vagy inkabb havi idöszakot kihagyni, ha nem olyan kedvezö az arfolyam -> ez persze erösen befolyasolja a limitáras lehetöseg elönyet emberröl emberre)..bár nem értem a számolásod, pl. a 3541 (...gondolom HUF
) hogyan jött ki ?top up: 0.5%
exchange: 0.5%
együtt 1%, az 350000 HUF eseten 3500 HUF egyszerüena masik - sajnos veszely, es nincs kezüknben -, hogy "a helyzet fokozodik", folyton valtozik, momentan ilyen, de ki tudja mikor melyik hogyan valtoztat, pl. Revo is bevezet valami dijat
ezek miatt "tudomanyosan" es hosszu tavra szerintem nem eldönthetö; legutobbi es legközelebbi valtasaimnal is ranezek mindegyikre illetve investing.com-on az aktualis arfolyammozgasra es az alapjan tettem/teszek
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) hogyan jött ki ?