Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen Blu-ray írót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
donat_sz
üzenetére
en is köszi !
hasonloan nort_on-hoz: a Revoluton a limitáras egy elöny;
es ez nehezen / nem általánosan szamszerüsithetö (pl. milyen limitar "éri" meg ? adott esetben mennyire akarunk a havi idöszakon belül mindenkepp valtani..vagy inkabb havi idöszakot kihagyni, ha nem olyan kedvezö az arfolyam -> ez persze erösen befolyasolja a limitáras lehetöseg elönyet emberröl emberre)..bár nem értem a számolásod, pl. a 3541 (...gondolom HUF
) hogyan jött ki ?top up: 0.5%
exchange: 0.5%
együtt 1%, az 350000 HUF eseten 3500 HUF egyszerüena masik - sajnos veszely, es nincs kezüknben -, hogy "a helyzet fokozodik", folyton valtozik, momentan ilyen, de ki tudja mikor melyik hogyan valtoztat, pl. Revo is bevezet valami dijat
ezek miatt "tudomanyosan" es hosszu tavra szerintem nem eldönthetö; legutobbi es legközelebbi valtasaimnal is ranezek mindegyikre illetve investing.com-on az aktualis arfolyammozgasra es az alapjan tettem/teszek
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hogyan jött ki ?