- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinder
csendes újonc
Üdv,
lehet már szó volt ilyesmiről, de rengeteg hozzászólás van, hogy megtaláljam, inkább kérdezek
Vettem egy zappiti mini 4K HDR lejátszót, rákötöm a tv-re (samsung ue55ku6000), elindítok egy 4K HDR filmet, aztán van amikor HDR-es a kép, van amikor nem. Ugyan azt a filmet próbáltam újra, beállításokhoz nem nyúltam, próbáltam másik hdmi bemeneten is, de ugyan ez a probléma. Aztán van hogy el sem akarja indítani ugyanazt a filmet. Gondolkodtam, hogy visszaküldöm és veszek egy zidoo x8 vagy x9s-t. A zidoo is csinál ilyet?
A másik gondom pedig a hanggal van. Ha a tv-re kötöm rá a zappitit akkor a tv nem küld 5.1-es hangot az erősítőnek (panasonic btt505 5.1). HDMI kábellel próbáltam, mindkettőn ARC HDMI csatlakozón van. Ha tv-re dugok egy hdd-t és arról nézem a filmet akkor rendben küldi a hangot. Optikai kábellel nem próbáltam. Próbának az erősítőre dugtam a zappitit hdmi-vel, hogy milyen a hang, de nem stimmelt.. DTS HD és DD TrueHD hangot csak sztereoban küldte, az erősítő pedig tudja mindkettőt. Optikaival nem próbáltam mert nincs, de azt olvastam, hogy ez a lejátszó optikain csak stereo hangot küld.
Valami beállítással van gond? Vagy a lejátszóval van gond? Cseréljem zidoo-ra?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest