Hirdetés
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Nem tudja valaki, hogy Youtubeon feltöltött vagy éló videóban lehet e támogatást kérni: Pl Paypal link kitétele vagy a videós támogatásának kérése a videóban?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
malnabokor #5345 üzenetére
Igen, mert valamelyiküknek biztosan tulajdona.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Szerzői jogos dolog körül egy eset nem tiszta előttem. Ha levideózok egy együttest, amely egy, az eredeti angolról magyarra fordított, de kvázi ugyanazt a számot éneklik (kicsit másként), és én ezt a videót feltöltöm, az tényleg problémás lehet?
-
Dyingsoul
veterán
-
thoma83
csendes tag
Sziasztok! Egy kis infót szeretnék kérni, hátha többet tudtok mint amit a youtube help-je.
Év elején a youtube csatornámon leállították a bevételszerzést, mert nem volt 1000 feliratkozom. Mostmár 2000-nél több van és tegnap jött az email, hogy a csatornám nem jogosult a bevételszerzésre. Oké persze vannak olyan videók is amiben jogdíjas média elemek vannak, de a többire miért nem lehet beállítani? Régen videónként jelölte, hogy melyik alkalmas a bevételszerzésre.
Elvileg 30 nap múlva újra kérhetem a felülvizsgálatot, de a kérdésem az, hogyha szeretnék pénzt keresni a csatornával akkor törölni kéne a jogdíjas videókat? Erre sajnos nem találtam infot, csak azt milyen tipusu videókat kell feltöltenem hogy oké legyen.Köszi srácok előre is.
-
Dyingsoul
veterán
Mondjuk itt azt írják csak simán a channel nevét adják meg de ez nem tudom mennyire valid infó. Lehet, csak én pörgöm túl a dolgokat.
-
Dyingsoul
veterán
Youtube partner vagyok szinte a csatornám létrehozása óta (volt egy másik csatornám ami strike-ok miatt törlésre került, de sokan ismertek és sok videóm megvolt HDD-n így 1-2 hónap alatt ez a csatorna is partner lett, ezt a csatornát egy teljesen új gmailre regisztráltam, hogy nehogy bármi is bekavarjon. Csatlakozás dátuma: 2014. ápr. 4. nyárra már biztosan partner voltam), soha nem voltam partnercégnél és nem is akarok lenni (nem látom értelmét).
Mindemellett a Csatorna > Állapot és szolgáltatásokban minden be van kapcsolva a támogatást és a superchatet kivéve.
Plusz a csatornával semmi probléma nem volt, az előző csatornám óta erre különösen figyelek:
0 szerzői jogi figyelmeztetésed van.
0 közösségi irányelvekre vonatkozó figyelmeztetésed van. -
Out
addikt
válasz
Dyingsoul #5334 üzenetére
Nekem nem kellett külön engedélyeznem, a Youtube megtette helyettem (Youtube partner vagyok), ez még tavaly év közepe felé volt, amikor elérhetővé vált Magyarországon is a Super Chat.
Ötletem sincs, hogy ez az űrlap miért jelenik meg nálad. Sima youtube csatornád van, vagy valami speciális? Youtube partner vagy vagy valami partnercég kezeli a bevételeidet? -
Dyingsoul
veterán
Kicsit kevertem a dolgokat, mert nem láttam a fától az erdőt. Tehát külön kell engedélyezni a superchatet és a szponzorációt (azt hittem, hogy ez a kettő egyben van, mert nem láttam a superchat engedélyezését, most megtaláltam).
Szóval a Superchatre kattintva ez jön be nekem, ugyanaz az űrlap, mint a szponzorácioónál.Out te mikor aktiváltad a Superchatet? Lehet, hogy azóta változott valami? de az a durva, hogy végigolvastam ezt a szerződést és semmi konkrétat nem találtam benne erre vonatkozóan hogy ezt csak cégek vehetik igénybe vagy mi. Vagy ha nem csak cégek (lehet, hogy csak rosszul fordították?) akkor mit írjak a vállalat nevéhez?
-
Dyingsoul
veterán
Van itt valaki aki képben van a szponzorációval?
Először arra lettem figyelmes, hogy youtube live alatt mindig feljön jobb oldalt egy ilyen super chates marhaság:"Ismerd meg a Super Chatet
A Super Chat a felhasználók által megvásárolt üzenetekből áll, amelyek az élő csevegés során kiemelten jelennek meg. Super Chat vásárlásakor bevételhez jutsz! A kezdéshez kapcsold be a Super Chat funkciót."Nagyon zavar, hogy ezt mindig be kell zárogatni mert széttolja a chatboxot. Aztán rákattoltam, hogy jó akkor engedélyezem csak tűnjön el. Aztán elnavigált a youtube beállításokba, ott van ez a támogatások rész ami a szponzorációról szól. Itt van egy rövid űrlap de a vállalat nevét is be kell írni. Ezt akkor csak olyanok tudják igénybe venni akik már cégszerűen működnek youtube-on? Vagy megadhatom itt a youtube-on használt nickemet vagy esetleg a saját valós nevem? Végigolvastam a használati feltételeket de sehol nem látok erre vonatkozó bekezdést és a netet is túrtam már utána.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
inteltunder #5329 üzenetére
Hidd el tapasztalatból mondom, hogy az jobban feltűnne...
-
iguana
őstag
csak nálam nem tölti be a kommenteket a youtube? pc chrome, ie alól is próbálva.
oké, már a redditen is látom, hogy panaszkodnak rá. azt írják, tudnak a hibáról yt-ék. [link]
-
vigo101
csendes tag
Nem, de köszi. Van ezekről valami oldal ahol leírják ki milyen témában van?
-
vigo101
csendes tag
A magyar live-ozókra rá lehet valahogy keresni?
-
Zsoxx
senior tag
-
trialboj
őstag
Nincs rá lehetőség hogy youtuberól kulturáltan zenét lehessen letölteni? Nem izgat nagyon a minőség, eddig 4k downloader- el töltöttem podcastokat amiket továbbra is lehet töltögetni, viszont most kellene pár szám amit szeretnék offline eszközön hallgatni, és ezt már nem szedi le.
-
ledgeri
nagyúr
Öröm, Bódottá
Redditre kellett menni, ott van egy emberke Ő segített (küldte el revizitre) az ügyemben... Újból zakatol a csatorna...
(azért mostmár picit sűrűbben mentem a google-os cuccaim..)
-
törölt tag
És azzal mit lehet kezdeni, ha a videó végén az ajánlott videó vagy a csatorna ajánlója stb. már fél perccel a videó vége előtt megjelenik és kitakarja magát a videót? Ezeket el lehet valahogy tüntetni vagy a videó feltöltőjének az agyhalála és ottmarad?
Itt egy példa rá.
[link] -
törölt tag
Hali.
Abban tud valaki segíteni, hogy Youtube, ha kommentet írok és az egeret fölé viszem, kiírja a régi nevemet amivel regisztráltam, meg néhány más embernél is ilyen, ergo értelmetlen a névváltoztatás ennyi erővel. Viszont sokaknak valami kódsor van csak a / jel után, na ezt hogyan lehet megcsinálni? -
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy létezik valamilyen trükk, arra vonatkozóan, hogy ha egy adott dologra rákeresek akkor mindig az újabb, általam még nem látott videók jöjjenek elő?
Egy adott témában mindig a frissebbek legyenek elöl, és esetleg jelezvén is azt.
Nagyon sok időt megspórolnák vele!!!!
Vimeo-nál is jó volna valami trükk! -
ledgeri
nagyúr
Azóta, mint potenciális érv feljött, hogy talán az 5-10 nem publikus, még nem címezett videó volt a spam...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Krogoth #5302 üzenetére
Hát... De nem is a videók zavarnak, hanem, hogy voltak olyan feliratkozásaim, amiknek feltöltői fél évente töltenek fel... Lenne ilyenkor az, hogy minden kimenő forgalmat blokkolnak se komment se feltöltés, de lehetek +1 bárkinél... Ez is mutatja mennyire értelmetlen az egész... (de azért a sqarespace, meg a skillshare cuccok agyba nyomása okés....)
-
Krogoth
senior tag
válasz
ledgeri #5297 üzenetére
Nekem kb. fél éve van tiltva a fiókom ugyan ezt a baromságot küldték.
Csak review videók voltak.
Azóta ha eszembe jut írok nekik egy levelet, hogy töröljék a felfüggesztést, eddig sajnos a szokásos továbbra is fenntartják baromságot küldik vissza.
Másik fiókomon is ugyan úgy vannak ilyen vidik, azokkal semmi bajuk... -
ledgeri
nagyúr
Hát ja... Nézegetve utána valaki olyat írt, hogy ha sokszor van ugyanaz a leírásban az lehet egy, ha ki mutat youtube-ról egy link az lehet egy másik féle halmozódós dolog, és ha az egyik videón észreveszik, megézik a többin, és akár egyben lehet kapni 10-20 csapást, ami több mint 3...
De mi van azokkal, akik napi szinten töltenek fel, nem yt-os kimutató linkel...? Mondjuk tudok a botságról... Meg volt pár helyreállítós tipp, amit találtam... Csak azt nem tudom, hogy hányszor, meg meddig van esélyem a teljes helyreállásra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest