- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DVD lemez tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
Igaz, openvpn és ha megy, mintha belső háló lenne.
(#4234) lajos75
A Windows azon felhasználói számára, akik WebDAV protokoll használatával szeretnének hozzáférni a Synology termékükön található fájlokhoz, a BitKinex használatát javasoljuk, amely egy nem kereskedelmi célú felhasználás esetén ingyenes meghajtóleképezési alkalmazás. Alternatívaként számos más WebDAV kliensalkalmazás is hozzáférhető az interneten.
[ Szerkesztve ]
-
-
SAMG3
tag
Jelenleg ilyenek nincsenek mert egy szobában közvetlenül a routerbe dugva próbáltam tesztelgetni. Igazából ha lesz lehetőségem nem fogok bajlódni ezzel, hanem veszek egy mac minit és menni fog 0-24be. :/ Nem akarok 8 különböző gépet mindenre. Nekem az lenne a legjobb ha egy gépem lenne ami nem eszik sokat mehet haziszerverként de ha kell használni is tudom teljes értékű gépként. Szerintem egy mac mini nagyjából erre nekem megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AutoCAD
- Netfone
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Látásjavító szemműtét
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest