Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardline #26028 üzenetére
Ha itt vissza olvasol vannak leírások.
Azóta már sok minden változott, de akkoriban ARPL nem ment ADM procival, redpill Tinycore igen, USB 3.0-as portba szerette a z USB-t, van akinek legacy módban ment csak, nekem ment UEFI-vel is
Annak idején feltettem HP THin Clintekre: t610, t620 T520, t530 (mind AMD alapú) Én 1622-t választottam a kamerák miattSynology Virtual Machine nem megy AMD-vel.
Ha kell VM csak úgy jó, ha előbb fel van téve egy Proxmox, annak egy VM-jére megy az Xpenology másik VM-re megy amit akarsz ( Debian, Hassio stb)
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Windows 11
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest