- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
sziszi-fuszi #19368 üzenetére
Ha Synology rendszert venne, nem hiszem, hogy itt itt jelentkezne, de tegyük fel, hogy tévedek.
Attól, hogy a XPE ingyenes, a Synology DSM-e szerintem nem az, vagy ingyen letölthető és telepíthető legálisan bármilyen gépre, időkorlát nélkül?
Nem jól értelmeztél, nem az épített gépek ellen léptem fel. Az szokott bosszantani, ha céges környezetben, ilyen-olyan kiskaput kihasználva (akár pályázattal, akár a nélkül) valamilyen indokkal vesznek egy gépet (például irodába), majd nem is a vásárlási célnak megfelelően használják és otthon (bár az se jobb, ha cégen belül) tele rakják ingyenesen elérhető, illegális szoftverekkel.
Az említett pályázat céljára már rá se mertem kérdezni, mert nagyon eltávolodnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nézzük élőben a Summer Game Fest 2025-öt!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Brave
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged