- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #939 üzenetére
Napok óta olvasgatok itt ezekről a témákról,sok más oldal véleményét is átböngésztem,youtube vidik százait is megnéztem,ahol tesztelik ezeket játék közben...hát....minden eszköz megosztó volt
Valaki azt mondta/írta hogy jó,valaki azt hogy nem. Csalni nem igazán akarnék,inkább asszonyt verném puskatussal tarkón osztott képernyős módban,nem pedig a multikra hajtok......ősrégi medal of honorosok és battlefieldesek vagyunk,csak eddig pc-n toltuk (medál sajnos rég megszűnt
) .Egyszerűen csak nem áll rá a kezünk a joyra,alig bírjuk csak az ellenfél környékére is vinni a célkeresztet,olyan érzékeny. Hiába állítunk rajta,nem javul. Néztem ezt a venom x4-et,bár az is "csalás",de komplett szett,nem kellene még több kütyüt innen-onnan beszerezni.Csak egy kicsit bohóckodni akarunk ps-en,nem előtte élni,így azt sem akarjuk,hogy egy kisautó árát ráköltjük
50k környékén bármi használható jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged