Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
zsoltti #2007 üzenetére
Szia.
Igen, köszönöm, ezt láttam YT-on én is, megnézegettem több hasonló videót is, azonban nálam nem a halk mikrofonnal van probléma, amit több ilyen fixing-es videón korrigálnak, hanem pont az " ellenkezőjével ", hogy túlságosan érzékeny.
Próbáltam már több mindent is, először simán leragasztottam a kamera házán a mikrofon nyílását, azonban huzatra, a kamerára szemből ráfújva szelet " imitálva " szintén érzékeny volt, erre kapott pluszban egy szivacsréteget, de az sem oldotta meg a dolgot. Ha tokba teszem az némiképp javít a helyzeten, azonban tok nélkül én azt tapasztalom, hogy élesebb a kép egy minimálisan, de a zaj miatt marad a tokos használat, illetve várok hátha később egy újabb FW-rel állítanak rajta.
Köszönöm a linket mindenesetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mazda topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest