Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
Annyi biztos, hogy Geekbuying-ot el lehet felejteni, nincs valós készletük, így akár 1.5 hónapot is várhatsz a készülékre és akár a vámon is fennakadhat.
Ha biztosra szeretnél menni, akkor ebayen találsz Global Shipping Program keretein belül, igaz, így a szállítás és a vám előre kifizetése miatt drágább, de kb 1.5 hét alatt itt a kamera.Arra figyelj, hogy egy régiójú xiaomi termékeket vásárolj, mert a kamera telefonos programja pl. 2 eltérő régiójú készüléket nem támogat. Pl. EU és USA.
Kínai régió a legolcsóbb, de mókolni kell, hogy működjön. -
wocsok
tag
Sziasztok! Tud valaki helyet, ahol meg lehet mostanában venni a kamerát, lehetőleg nem kínai verziót lehetőleg olcsón, és megúszva a vámot... Tudom ez nehéz ügy így együtt, azért is kérdezem, hátha valakinek van tippje.
-
tomama
aktív tag
Valakinek volt már olyan problémája,hogy nem kapcsol be éjszaka az infra?Eddig rendesen működött lehet,hogy megadta magát?
-
bl4ze
veterán
Érdekes. Tegnap sikerült távolról elérni, nem elsőre, és nem gyorsan, de sikerült. (legújabb firmware, régebbi app a 0202-es)
Mit kellene a routerben állítani szerinted ? Milyen porton dolgozik, miért nem érjük el ?
A ZTE-ben a port forward is működik stb.... Hogyan lehetne elérni gyorsan, milyen beállítások ajánlottak hozzá a routerben ? -
Freezee
senior tag
Hát a DIGI routeréhez sem férsz hozzá teljesen, csak eléggé limitáltan és sok opció tiltva van. Én is belemehetek a huawei-be de sok opciót nem is tud és le is van tiltva jópár. Igen azért raktam fel a spanyol van tököm tudja portugál szoftvert mert azzal gyorsan ment 3-4G ről a csatlakozás.
Most sehonnan sem érem el, csak belső Wi-fi ről.
Az a legszebb hogy két egynevű APP-ot kell felraknom amihez két különböző ( europai, meg Kínai) Yi regisztráciojú hozzáférés kell .Tiszta káosz az egész. Nem értem hogy egy Yi accounthoz miért nem lehet két kamerát hozzárendelni. Egy CN meg egy EU-st.
Szóval visszatérve a DIGI routerrel, van gondod, illetve a beállításokkal. -
bl4ze
veterán
Igen, most lett egy 1.5 hete Digi, egy ZTE F668 van, nem értem miért lett ennyire lassú, lehetetlen az elérés.
Korábban pikk-pakk ment. EU kamerám sosem volt, a legelsők között vettem a CN-t.
Milyen spanyol soft van fent amivel jobb, gyorsabb a csatlakozás? Külső hálózatról WIFI-3G-4G továbbra sem igen éred el?
Mi lehet a gond ? Digi router, net ? ? ??
A ZTE-hez hozzáférek, kell valamit állítani szerinted ,hogy szépen, normálisan csatlakozzon ? -
Freezee
senior tag
Szia, láttam írtál a DIGI topicba is régebben
. Én is most váltottam Digi netre 1 hónapja. Van CN és EU kamerám is. Jelenleg egyikhez sem tudok kívülről csatlakozni. Mondjuk nekem Huawei szar modemet adtak és nem tudom bridge módba rakatni velük...
Elötte Tcom volt és ott a modemjükhöz hozzáfértem nem volt gond a beállítása. Most valami spanyol APP van felrakva mert még azzal volt a legjobb. Viszont azt észrevettem hogy az EU-s kamera képe éjjel sokkal sokkal rosszabb mint a CN verzióé. Ez miért lehet? -
bl4ze
veterán
Urak nem EU hanem a régi CN verziós kamerát ki használ itt ?
Kinek van fent moddolt újabb firmware ami támogatja az RTSP ?Nekem napok óta nem igen akar távolról csatlakozni, legújabb APP+FIRMWARE van frissítve, de sokszor a "Connection 5% és 25%" leakad, vagy a "Loading" után áll meg.
Előtte kiváló volt. Netet cseréltem + routert, lehet azóta van. (Digi 1000 lett ZTE F668 routerrel) -
Vegha
senior tag
Windows 10-re van appja ennek a kamerának ? A Yi Sport Cam appjával vajon használható ?
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Úton van egy új 2-es Kamera, valamint megérkezett az alábbi szett. Használ valaki ilyen cuccokat, lenne pár kérdésem velük kapcsolatban. A telefonra fel sem tudom telepíteni a hozzá való szoftvert
Valakinek esetleg tipp?
Szenzor
Switch
GatewayEzt kellene a telefonra telepíteni hozzájuk de mindig kiírja hogy nem sikerült telepíteni. Android 4.4.2 Mate 7
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, ilyen kamerát szeretnék venni. Egyetlen dolog tart vissza, ha tud olyan már veszem is. Ez a verzio tud olyan, hogy ha sír a baba jelez, bekapcsol, vagy valami? Vagy ez már csak a 2-es verzio sajátossága? Sajnos az lényegesen drágább...
-
powerwade
senior tag
válasz
dawheeler #280 üzenetére
SD kártyára ment alapból, de az RTSP streammel azt csinálsz amit akarsz. Én azt rögzitem Zoneminderrel az otthoni szerverre (amit persze ugyanúgy elvihet a betörő, ha megtalálja) - de innentől kezdve, csak a képzeleted/pénztárcát/szakértelmed szab határt annak, hogy mit csinálsz videostreammel
-
dawheeler
tag
Sziasztok,
Gondolkodom hogy az otthoni Xiaomi Smart Homeos cuccaim (mozgásérzékelő, smart hub, nyitásérzékelők) veszek ilyen kamerát. De jól látom, hogy SD kártyára menti el a felvett dolgokat? Ezek szerint akkor betörés ellen teljesen alkalmatlan, hiszen elviszik azt is...azt láttam, hogy a 2. generációs már felhőbe ment, de az 1. generációsnál is elérhető ez a funkció már?
-
Állítólag így lehet eredeti firmware esetén rábírni a kamerát, hogy Kínán kívül is működjön:
1. Enable access telnet (from the cap)
2. telnet connects to the camera (the camera should get WiFi settings for the bar code)
3. Enter the following commands:
# ps | grep /home/watch_process | grep -v "grep" | awk '{print $1}' | xargs kill -9
# ps | grep /home/cloud | grep -v "grep" | awk '{print $1}' | xargs kill -9
# sed -i 's|api.xiaoyi.com/v4/ipc/check_did|api.xiaoyi.cox/v4/ipc/check_did|g' /home/cloud
# reboot
4. The camera restarts and never complains -
K-Roy
csendes tag
Sziasztok!
Én a legújabb custom firmware-t használom, tökéletesen működik. Innen letölthető:[link]
Aki szeretne hozzáférni az SD kártya tartalmához, telnettel csatlakozzon be, és írja be ezt a parancsot:
nohup tcpsvd -u root -vE 0.0.0.0 21 ftpd -w / >> /dev/null 2>&1 &
Total commanderrel, vagy ftp kliens programba ez legyen a távoli könyvtár:
/tmp/hd1/record/
-
bl4ze
veterán
Néhány ide Yi Smart Home app verzió, és letöltési helye :
Yi Smart Camera 2.10.1.0_20160129 (http://www.mediafire.com/download/wznkya5uiwa172p/com.ants360.yicamera_2.10.1.0_20160129_npir.apk)
Yi Smart Camera 2.10.1.1_20160202 (http://www.mediafire.com/download/a3vv0ud63ac2ece/com.ants360.yicamera_2.10.1.1_20160202_npir.apk)
Yi Smart Camera 2.10.1.2_20160226 (http://www.mediafire.com/download/blkl2y4sxx7xs1s/com.ants360.yicamera_2.10.1.2_20160226_npir.apk)
Yi Smart Camera 2.10.1.3_20160308 (http://www.mediafire.com/download/nlagwiuvfmrwxv9/com.ants360.yicamera_2.10.1.3_20160308_npir.apk)
Nálam a 0202 van fent, és kiválóan működik, visszanézhető a felvétel stb.
-
Freezee
senior tag
válasz
powerwade #258 üzenetére
Szia,
köszi a leírást de még így is van homály bőven. Egyszerűen ez profiknak van nem pedig egyszerű számtekes embereknek.
Ha custom firmware-t rakok föl hogy fogom "kintről" mobil látni a kamera képét hogyan csatlakozok rá?
Mert bentről ok hogy a beállított ip címet kell gondolom megadni a VLC-nek pl, de kinttről? ( mobilnettel pl )
"Telnettel bementem és átszerkesztettem", hát a telnet tudom mi, de hova mentél be és milyen fájlt?Szóval inkább ki ér rá beállítani a kamerám
, lakik valaki a 16. kerületben aki érez affinitást magában erre
-
mekkGyver
aktív tag
Na, kicsit megbarátkoztam ezzel a kamerával, most hogy már angol. Az mondjuk idegesítő még, hogy nem jegyzi meg a routereket, és újra kell telepíteni, ha átviszem másik helyre. Van egy kis USB mobilnetes routerem, ezzel a kamerával egy usb elosztóba dugva egy fasza kis mobil megfigyelő eszköz lett belőle. Folyamatos rögzítéssel napi 8 gigányi SD-t "fogyaszt", de mozgásnál le tudom tölteni az esemény rövöd videóját, és így kis mobilnet használat mellett is gyorsan visszanézhető az eseménylistából, ha valami van. Most majd kiderül ki lopja a gyümölcsöt!
-
powerwade
senior tag
1. routerben ahova csatlakozok MAC alapjan beallitasz neki egy FIX IP-t, en igy csinaltam
2. A YI home vagy mi a neve program megmondja ha racsatlakozol a kamerara, de ez miert erdekes ha custom fw-t akarsz ra tenni?
3. Barmilyen "lejatszoba" ami tamogatja az RTSP protokollt. Ilyen lehet pl. windows/osx/linux alatt a VLC, vagy Androidon szinte barmelyik video megfigyelo program mint pl. a Tinycam Monitor - a lenyeg hogy tamogassa az RTSP -t (ami kb az egyetlen egy olyan feature ami engem erdekel, mert a kamerakozpontos szerverem (linux ami zonemindert futtat) azt is megeszi)
4. main, minor: szerintem a felbontas a kulonbseg. Az egyik a teljes, a masik egy "butitott" kepet kuld
5. csak audionak van kulon savja, igen
6. datumon a kameraban tudod majd beallitni en pl. telnettel bementem es atszerkeszetttem a megfelelo filet (fejbol nem tudom melyik az, de szeirntem 10000 oldal leirta mar)
7. ha kezdonek erzed magad, es nem vagy biztos a dolgodban akkor ne nyulj hozza, mert jovoheten egy "teglasitott" kamera megjavitasahoz keresel itt embert
8. "Volt orosz részletes "know how", de azt bogarássza ki az akinek két anyja van" - lasd 7. pont. sokan elolvassak, megertik, batran nekivetkoznek es nincs is ket anyjuk -
Freezee
senior tag
válasz
powerwade #252 üzenetére
Szia, hát most így:
hol kell lecserélni az IP címet?
Hol látom milyen hardware verzióm van?
ez mi ? "Minor stream: rtsp://192.168.1.10:554/ch0_1.h264" gondolom ezen a címen érném el a kamera képét. PC-n is lehet majd nézni ? De ezt a címsorba, böngészőbe rakjam, vagy hova?
Mi különbség van a Main, Minor között? Az audio stream csak hangot küldene?
Melyik app-ot kell felrakni ahhoz hogy a telefonon is tudjam követni?
Kell valamit állítani a routerbe hogy lássam a kamerát majd?
A kamera dátuma teljesen rossz hol lehet átállítani?szóval azért van kérdés bőven és még el sem kezdtem lehet előjön még vagy 10. Köszönöm amit beraktál de egy kezdőnek vagy olyannak aki most fog vele találkozni ez a leírás kb semmi
. Az elsők között rendeletem ilyet ráadásul már 2db is van de sose mertem nekiállni berhelni mert sehol nem volt pontos leírás emberi nyelven. Volt orosz részletes "know how", de azt bogarássza ki az akinek két anyja van
Szóval egy összefoglaló egy jó leírással az elejére tök jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest