- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Predatorr #472 üzenetére
nézd meg még az orán a zenelejűtszó menunek a beállitásánál a music source legyen az ora kiválasztva és ne a telefon.
Egyébként, most nálam se jelenik meg és nem játszik le semmit sem az ora.
3 mp3at átmásoltam az applikácioban jelzi is, de az orán nem látni, pedig a mult héten még igen.
A fülhallgatóhoz kapcsolodik mert a fuillhallgato bemondja, hogy connected, de zene meg nincs az órárol lejátszva.Pedig azota, hogy megjelent már volt egy frissités az orán és azzal jott be a zenelejátszás funkcio is , gondoltam, majd, hogy azrért idönként addnak ki frissitéseket, hogy valamit finomitsanak a rendszeren esetleg uj funkciot addjanak hozzá.
Akár olyat is ,hogy ne csak a knh bank legyen támogatott alapbol a fizetésnre
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest