Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
Nekem Skoda octavia 2-m van, nem kompatibilis, de biztos ismeritek a gázpalackhoz adott "piros alátétet". Annak a közepébe betekertem egy félbevágott tollrugót, beejtettem szivargyújtóba és megy szépen. Roidmi 2S-em van. Azt kell mondjam, hogy az FM transmitter terén rosszabbra számítottam. Ha nem streamelek semmit, akkor van egy pici sípolás, de abban a pillanatban amikor valamit ráküldök, teljesen elcsöndesedik és nagyon jó minőségben ad. Viszont ugyanúgy mint a 25 ezres jabra kihangosítóm, ez sem full duplex, szóval ezen a téren csalódás. Végülis nem tragédia, mert a telefon és az aux in közti kábel megszüntetése volt a cél, erre nagyon jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest