Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
KaiotEch #556 üzenetére
Szerintem valamit félreérthettél.
A 3-asra szerintem itt soha senki nem mondta, hogy jó telefonálásra. A leírásban sem szerepel mikrofon. A 3 nem tud működni telefon (hívás) kihangosítóként, a mikrofon hiánya miatt. Transmitternek az egyik, hanem a legjobb eszköz és az a jó benne, hogy minden szivargyújtó foglalattal kompatibilis, hátránya a mikrofon hiánya.
A 2-es bevállt eszköz, transzmitternek tökéletes, van mikrofonja, ami a sok hsz-ből kiderül, hogy szintén használhatatlan, mert valőszínűleg kicsi az érzékensége. 1-1 tulaj azt mondja nála jó a mikrofon funkció is, valszeg közel van a szivargyújtó a fejükhöz/szájukhoz. Viszont "nagy hátránya", hogy nem minden foglalattal kompatibilis, esetleg kis mókolás után használható, de kihangosítóként ez sem tökéletes.
Ha érdekel elvileg van olyan eszköz, ami mindkét funkciót jól tudja (transmitter és kihangosítás). Sajnos nem tapasztalat, csak ajánlás útján hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Robotporszívók
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest