- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Ez inkább amolyan kényelmi dolog. Pl. Bankkártya aktiváláshoz szükséges adatokat kaptam SMS-ben, amit az ügyfélszolgálaton keresztül valószínűleg újból meg tudok kérni. A hívásrögzítések is leginkább azért vannak, hogy vissza tudjam hallgatni az olyan beszélgetéseket, pl. bankkal amiket nem vágtam le elsőre, vagy ami később bizonyítás erejű lehet egy esetleges félretájékoztatás esetén. Ott is emberek dolgoznak és gyakran egymásnak ellentmondó információkat közölnek, még ha az ember nem is számít ilyesmire.
"a belső tárhelyen ha volt adatod bármi, fotó, videó, hangfelvétel.. az ment mind a levesbe, azt nem menti a TWRP (az a /data/media/0 alatt volt) és ha volt format vagy akár wipe akkor annak már sanyi."
Nem egészen értem. Úgy érted, hogy mentéskor hiába pipáltam ki az összes partíciót és lehetőséget, a fenti adatoknak így is lőttek?
A fotók és a videók egyébként megvannak, felszinkronizálta a google, a rögzített beszélgetéseket nem.
Az OTG kábelnek nem bizonyosodott be az egyértelmű hibája, hiszen egérrel működik. Nagyobb önszívatás lenne ha vennék egy másikat postaköltséggel 4-5e Ft-ért és kiderülne, hogy azzal sem működik. A memóriakártyának akkor már nagyobb értelme lenne, csakhogy egyik adat sem olyan fontos, hogy költsek rá, cserében jó lenne ha meglenne. 32GB-os Micro SD-t tudnék szerezni, de a sors fintora, hogy a mentésem 33,7 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest