- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
válasz
Imi1981 #23188 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem igazán van megfelelő védőüveg erre a telóra. Persze vmit érdemes rátenni, hacsak vmi baleset miatt nem akarjuk az egész telefont cserélni (tekintve, hogy a kijelzőcsere árban súlyos tétel).
1. a méretben megfelelő üveg oldalt sok helyet hagy, mert a telefon kijelzőjének széle enyhén hajlított (volt ilyenem)
2. a teljes méretű kijelzővédő valószínűleg csak műanyag, tapintásra nem jó, ráadásul szivárványos lesz alul, mert nem teljesen ér a felülethez (ilyenem is volt)
3. olyat is próbáltam, amelyiknek a szélét réskitöltővel lehet befolyatni; ez egy idő után megszáradt, elpárolgott, kifolyt, a rések felbukkantak
Úgyhogy a f@sz álljon a hajlított szélű kijelző tervezőjébe. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Imi1981 #23188 üzenetére
Én is kipróbáltam Kolondrum által javasolt fóliát. Nekem sikerült úgy felraknom, hogy a gomb kivágásoknál is jó, illetve a kamera és érzékelők részénél is jó. Majd meglátjuk, hogy egy hónap múlva mit tud. Lesz-e porosodás vagy "olajfolt" alatta. Mondjuk, ha bejön alatta a por, az az én hibám lesz, mert kétszer kellett felraknom. Az első felrakáskor 2 nagyobb porszem került a kijelzőre.. 😶
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest