- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
lehetséges, lehet köze van az alábbihoz is
kipróbáltam tegnap az új kijelzőt, de még nem teljesen építettem be, látszólag működik is
viszont van egy teszt a szervizmenüben, hogy touchpanel selftest, na ez fail-et mond
ez vajon mit tesztelhet?
nektek mit mond?ha össze lesz teljesen rakva a telefon kipróbálom újra, mert lehet csak ez a baja, de kicsit zavaró
-
tlac
nagyúr
lefényképeztem, hogy mire gondolok
[kép]
- a hármas a rézfólia, ez alatt van a proci meg a kamera
- a kettes egy kis fémlemezke, ez nekem az új kijelzőből hiányzik, így át kell ragasztanom az újba, de ehhez nekem hozzá volt ragasztva a rézfólia is, alig jött szét (látszik is ragacs még rajta)
- az egyes maga a képernyő, ahova a kettes fémlemezke be volt ragasztva, ezt is ide kell valahogy ragasztanitehát ez a alapján nekem úgy tűnik, hogy a rézfólia át tudja vezetni a hőt a fémlemezkén át a képernyőre
-
tlac
nagyúr
Az akkut nem telibe szoktam ragasztani, csak 2 csíkkal a szélén, ha ki kell venni egy damilt alábujtatok és feljön az egész.
ez egész jó ötlet, köszi
oda is egy sima pici kétoldalas hogy tartsa a kamerát
ennek nem inkább az a funkciója, hogy kijelzőre vezesse a prociról termelődő hőt?
mivel egy hővezető rézfólia volt odaragasztva egy kis fémlapra, az pedig szintén ragasztva a korábban jelölt helyre
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest