- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Golyo69 #7309 üzenetére
Szerintem dev lesz az. Nekem global stable van és abból 8.1.3-as a legutolsó frissítés, újabbat nem talál.
MÁS:
Már kicsit el votlam keseredve, mert az 1 simes 8-10 órás kijelzőidők után dual simmel ugyanolyan használat mellett csak 5-6 órák jöttek össze és készenlétben megint eléggé merült, pedig csak egy telefonálos második simet tettem be. Az ok valószíbűleg az volt, hogy valamiért a második simet 3G-n akarja tartani, és nem igazán lehet beállítani a rendes beállítások között, hogy 2G-n menjen a második sim. A 3G cellák keresése kb 3-szor annyit fogyaszt készenlétben mint a 2G saját tapasztalat és minden mérés is ezt mutatja még ha nincs is mobilnet bekapcsolva akkor is. Igaz tényleg jobb 3G-n hangminőség, de nekem a 2G is megfelel figyelembe véve az üzemidőt. Örök hála és köszönet battag -nak, aki egy fura, de legalább működő megoldást adott, most a második sim marad 2G-n újraindításig legalább: [link]Ez egy egyértelmű hiba a 8.1.3 MIUI rom-ban, hogy a másod sim (nem mobilnetes) sim esetén nem lehet beállítani a preferált hálózatot, de pl. a mobilnetre dedikált sim esetén ezt be lehet állítani. Szóval ez egyértelmű bug. Minden más dualsimes mobilomon, ezt be lehetett állítani. Hol lehet bejelenteni a szoftverhibákat a Xiaomi-nak? Nem baj ha angol, mondjuk kínai nyelv nálam nem játszik sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest