Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is klubba és vettem egy AX3600-at itthonról tehát Global FW volt rajta. Nagyon mélyen nem ástam bele magam a témába, azt tudtam hogy a kínai verziónak erősebb a Wi-Fi-je, hát gyorsan rá is dobtam a kínai FW-t. De ugye ezután nem müxik az appokkal.
Na már most a kérdésem az lenne, hogy ha én nem akarok bdata-t módosítani (idő és tudás hiányában) de szeretném a nagyobb a adóteljesítményt és az appokat is használni, viszont nem akarnám kínaisítani akkor ez jó megoldás volna hogy az első áttekintő HSZ-ben említett
3.0.22_INT+SSH+MI+txpwr.zip
verziót rakom fel?
Illetve ezt a 2. Gyári patchelt firmware leírás alapján kell felrakni vagy simán "manual update"-el?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest