- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
xabolcs #3705 üzenetére
Nem hiszem, a szar BDF-ből nem következik, hogy lefelé nem lehet állítani. Ha így van, az a Xiaomi sara lesz. Én elég gyorsan elhagytam a gyári szoftvert, OWRT alatt lehet állítani a teljesítményt mindkét rádión, így nem tudom megmondani, hogy a gyárin hogy működik a dolog. Bár korábban valaki írta, hogy a három fokozat az csak 3-3-3dB csökkentést tesz lehetővé, és ha 30dBm-ből indulunk ki, akkor a minimum power 21dBm, ami máshol általában a maximum, tehát simán lehet, hogy elég neki a minimumra állított gyári SW.
-
BigBear
senior tag
válasz
xabolcs #3705 üzenetére
Jesszusatyagatya, el ne jussunk már a jujj mikrohullámú sütő, jujjmindenig. A legtöbb topic azzal van tele, hogy gyenge a jel, erre itt egy router, ami bivaly, most meg az a baj. Tele van a világ mindenféle sugárzással.
(Pedig nem is bivaly, zártszelvény lépcsőn, vasbeton födémen és 2 falon áthaladva már esik a jelszint. Igaz, vízszintesen 2 fal után, 70-80m-re a kertben még megy a Netflix tökéletesen. Én meg kicsit fluoreszkálok éjjel, nem kell lámpa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest