Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hát majd figyelmesen elolvasom. A coreelec sd kártyára települ és onnan fut szóval ott lehetetlen így téglázni a tv boxot. Itt azért más a helyzet. Bár ott is telepítettem gyári rom helyett másikat. Igazából ezek a parancssoros dolgok bizonytalanítanak el de majd leküzdöm :) . Valószínű most következő hónapban veszem de még nem 100 %.
Torrenntet kihajtja rendesen 1000 /1000 megabites neten? Mármint a qbittorrent PC-n fut és kábelen csatlakozik routerhez. A hardver erősnek tűnik szóval szerintem kihajtja majd.
Itt link nagyon olcsó de nem tudom megbízható e ez az oldal. Rendelt már innen valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89