Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hát majd figyelmesen elolvasom. A coreelec sd kártyára települ és onnan fut szóval ott lehetetlen így téglázni a tv boxot. Itt azért más a helyzet. Bár ott is telepítettem gyári rom helyett másikat. Igazából ezek a parancssoros dolgok bizonytalanítanak el de majd leküzdöm :) . Valószínű most következő hónapban veszem de még nem 100 %.
Torrenntet kihajtja rendesen 1000 /1000 megabites neten? Mármint a qbittorrent PC-n fut és kábelen csatlakozik routerhez. A hardver erősnek tűnik szóval szerintem kihajtja majd.
Itt link nagyon olcsó de nem tudom megbízható e ez az oldal. Rendelt már innen valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest