-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nekem konkrétan a telón ilyenkor elmegy a net, vagyis a telefon nem is tud róla, h elmegy a net, mert ugye a routertől azt az infot kapja, h van, de adatmozgás nincs. Ilyenkor semmilyen app nem frissül, nem jönnek meg az üzenetek stb. Sőt tovább megyek! Speedtesten is méregetem a 650kbps-eket, de a viber üzenet nem megy át. És a viber se messenger se semmi nem sír, hogy nincs kapcsolat, csak egyszerűen nem jönnek mennek az adatok... Próbáltam már wifi 5 kompat módban is meg anélkül is, mindehogyan kaka. Ja hát az oldalak betöltési sebességéről ne is beszéljünk, főleg chrome-on, mintha valami 2 magos telóm lenne 1 giga rammal meg 1 megás nettel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest