-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nekem konkrétan a telón ilyenkor elmegy a net, vagyis a telefon nem is tud róla, h elmegy a net, mert ugye a routertől azt az infot kapja, h van, de adatmozgás nincs. Ilyenkor semmilyen app nem frissül, nem jönnek meg az üzenetek stb. Sőt tovább megyek! Speedtesten is méregetem a 650kbps-eket, de a viber üzenet nem megy át. És a viber se messenger se semmi nem sír, hogy nincs kapcsolat, csak egyszerűen nem jönnek mennek az adatok... Próbáltam már wifi 5 kompat módban is meg anélkül is, mindehogyan kaka. Ja hát az oldalak betöltési sebességéről ne is beszéljünk, főleg chrome-on, mintha valami 2 magos telóm lenne 1 giga rammal meg 1 megás nettel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen széket vegyek?
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89