Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
Norby-007
üzenetére
Ezek szerint csak kikaptad a régi routert és betetted az újat, aztán vártad, hogy minden a régi lesz.
Sajnos nem lesz, mert pl. alapból a MAC-cím máris más lett. Így pl. a Windows bár látja, hogy ugyanaz az SSID, ugyanaz az IP, de mivel más a MAC, nem fog csatlakozni.
Szerintem a hálózati és megosztási központban, illetve azon belül az adapterek beállításánál a wifi kártyát tiltsd le, aztán ha ez megtörtént, újra engedélyezd. Ez kisöpri belőle a régi beállításokat és az új hálóra fog csatlakozni.Egy biztos: én 30-40 wifis eszköz birtokában nem mertem volna "csak úgy" bedobni az új routert, mert tuti a bukás (meg az ideg).
Először bekapcsolni, beállítani egy külön SSID-t, belőni hozzá egy vagy két okoseszközt, hogy lássam, miként viselkedik, látja-e őket egyáltalán?
Aztán, ha mennek, akkor sorban a többit. Tudom, sokan vannak és ezt próbáltad meg egy mozdulattal megúszni, de sajnos nem hiszem, hogy ez lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

trance89