Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz
Norby-007 #1211 üzenetére
Ezek szerint csak kikaptad a régi routert és betetted az újat, aztán vártad, hogy minden a régi lesz.
Sajnos nem lesz, mert pl. alapból a MAC-cím máris más lett. Így pl. a Windows bár látja, hogy ugyanaz az SSID, ugyanaz az IP, de mivel más a MAC, nem fog csatlakozni.
Szerintem a hálózati és megosztási központban, illetve azon belül az adapterek beállításánál a wifi kártyát tiltsd le, aztán ha ez megtörtént, újra engedélyezd. Ez kisöpri belőle a régi beállításokat és az új hálóra fog csatlakozni.Egy biztos: én 30-40 wifis eszköz birtokában nem mertem volna "csak úgy" bedobni az új routert, mert tuti a bukás (meg az ideg).
Először bekapcsolni, beállítani egy külön SSID-t, belőni hozzá egy vagy két okoseszközt, hogy lássam, miként viselkedik, látja-e őket egyáltalán?
Aztán, ha mennek, akkor sorban a többit. Tudom, sokan vannak és ezt próbáltad meg egy mozdulattal megúszni, de sajnos nem hiszem, hogy ez lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Formula-1
- LG LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest