Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Persze volt reset utána régió választást nem ajánlott fel. Csak a csirkelábas ÁSZF volt és már ment is a router. Később visszatértem a global fw-t. Akkor még nem volt reset tehát 0 konfig. Ekkor entem a beállításokhoz. Érdekes dolgot láttam... Régió Szingapúr és jelszintet egyből gyengéket mertem... Kínai verzió újra reset megint kínai ÁSZF, A mobil appal meg hiába próbáltam kínai régiót csak követelte h német régiót akar mert ott a router. Ok mondom legyen neked. Oda engedte is szépen de egy csatlakoztatott eszközt sem mutatott. Beállítások sem működtek az appban. Csak a routert látta és ennyi. Jelszint viszont az egekben volt nem csak beltérben de az udvaron kertben is. Viszont hiányoztak a mobil app adta beállítások. Pl : a led fények kikapcsolása. Openwrt fórumot olvasgatva úgy értelmeztem van valami alap config is ami csak SSH eléréssel lenne módosítható. Még nem értem el odáig, hogy komolyabban rámenjek erre. Így inkább egyenlőre visszatértem globálra. Még egyszer leírom de korábban már írtam. Alapból globál az enyém! Nem kínai. De bőven jobb a jelszint kínai fw el. Mobil app viszont használhatatlan lett... Egyenlőre gyári globálra visszatértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest