Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
trance89 #7264 üzenetére
Bementem 2 helyi pc bontóba is, egyikben se volt 12V és minimum 2amperes adapter, főleg 4x1,7mm csatival. Találtam itthon pár régi adaptert, azokat belepróbálgattam, de a csati nem megfelelő, sajna. Viszont így, hogy áramtalanítva volt kb 20 percre a próbálkozás idejére, nagyon nehezen indult el. Visszadugtam a saját adapterével, megfigyeltem hogy az első pár másodpercben nincs semmi hangja, csak amikor megpróbál bejelentkezni a hálózatba, akkor kezd ciceregni, váltakozó dinamikával. És amikor már mindkét led kékre váltott, hirtelen eldobta megát, kezdte újra a folyamatot. Ezt eljátszotta párszor, előtte sose csinált ilyet. Azt gondoltam hogy na, most döglik meg végleg. De néhány próba után mőködni kezdett és azóta is folyamatosan megy. Lehet az állás során annyira kihűlt/ száradt a kondi, hogy ilyen keserves volt az indulás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Asztrofotózás
- Elektromos autók - motorok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest