- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Jól értelmeztem a rosszul megírt kérdésedet...
Azt írtad:"Nem lényeges, hogy én mit érzek és mit nem."
előtte meg:"
Valaki kifejtené ezt a jelerősség dolgot, hogy műszakilag hogy is van ez?
Nekem kínai routerem van és nem érzek különbséget a legerősebb és a leggyengébb jelerősség között. (Illetve bizonyos körülmények között még jobb is a kisebb jelerősségen.)
Szóval én azt gondolnám, hogy mivel itt két eszköz közti oda-vissza kapcsolatról van szó, ezért ideális esetben mindkét oldalnak egyforma jelerősséggel és hasonlóan jó antennával kellene rendelkeznie. Ha valamelyik oldal gyengébb, akkor az lesz a szűk keresztmetszet és ezt nem kellene befolyásolja, ha másik oldalon jelerősséget emelünk. A mobil eszközök antennája és adóteljesítménye is elmarad a routerétől, ezért hiába kapná az adatokat, ha amit ő küld, az már nem jut el a routerig. Rosszul gondolom? És itt jön be amit írtam, hogy nekem néha még jobbnak is tűnik a routeren beállított kisebb adóteljesítmény: Amikor maximumra van állítva, akkor két szobával arrébb is 5 GHz-en csatlakozik a telefonom és 2-3 Mbitet mérek, ráadásul állandóan szakadozik a hálózat. Az adóteljesítményt kicsire állítva viszont már kénytelen 2,4 GHz-en csatlakozni a telefon, és máris stabil és használható sebességű a kapcsolat."És ebben ott a félreértés, hogy leredukáltad a folyamatot antennaméretre, sugárzási értékre, holott a telítettebb frekin, telítettebb csatornán ugyanaz a sebességcsökkenés sokkal hamarabb következik be, szóval nem csak hogy arra nem emlékszel, mi volt a fontos, még visszaolvasni se voltál hajlandó, hogy mit jelöltél meg, de ezek szerint még leírni se tudtad, mit akarsz, és csodálkozol, hogy az erre adott logikailag hibátlan válaszokat sem érted.
Nincs több kérdésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest