- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
polman
tag
Halo halo. Hogy van az hogy az eddig tökéletesen működő ax6 wifin csatlakozó telefonon nem mindig működik. Értem ezt úgy hogy működik de biztonyos alkalmazások nem működnek. Pl YouTube, internet bank, pár játék ami netet használ. Ha csinálok speed tesztet maxon megy és erős a net de pl a YouTube nem tölt be. Ha ki kapcsolom a telefon a wifit mobil neten azonnal működik minden. Össze raktam próbából a régi routerem azon tökéletesen működött.
Ja és még annyi hogy van egy időjárás alkalmazásom ami szintén nem működik wifin de azt érzékeli hogy Barcelonában vagyok.
Ki próbáltam hogy ha VPN t használok akkor működik minden. De úgy meg sokkal lassabban megy minden
Szóval mi lehet a gond? Biztos hogy a xiaomi router vacakol
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest