Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
A másik topic-ba az AX1800-at ajánlották, de kezdek elbizonytalanodni a xiaomit illetően. Pár napja megy az AX3600, de előjöttek olyan problémák, amik eddig nem voltak meg az ASUS routernél.
Pl. a hálószobában a wifi jelerősége hol három egység, de néha csak egy, pedig egyhelyben vagyok. A nyomtatót rendszeresen ledobja, majd újból csatlakozik. Reggel a rádiót hallgattam, de annak ellenére elment az adás, hogy volt jel.
A gyerekek szobájában van 2 kamera, aminek a jelátviteli sebessége másodpercenként változik. Hol 1-2 kb/s, hol 60-70 kb/s. (pedig a kamera is xiaomik)A legfrisebb firmware van most az AX3600-on. Pont az reméltem ettől a routertől, hogy stabil és erős lesz a hálózat, de ...
Így most azon meditálok, hogy visszaviszem és inkább veszek egy ASUS CD6-ot és ebból lesz a mesh hálózat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89