Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Kár, hogy nincsen rá Pitaka!
-
TomPack
őstag
Vissza szeretném zárni a bootloadert, mert elszeretném adni a telefont.
Nem tudom milyen rom volt rajta gyárilag, az biztos hogy nem szolgáltatós! Ezt valahogy ki lehet deríteni?
Letöltöttem a MiFlash-t, de induláskor drivereket hiányol, és hiába nyomok rá nem történik semmi, nem telepíti, csak kilépni lehet. (nem tudom milyen drivereket, hiszen nemrég lett nyitva MiUnlock-al, és parancssorból lett feltéve a xiaomi.eu-rom. (már nem tudom hol találtam a leírást ami alapján azt csináltam) -
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció.
A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő.
Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn.
De még rengeteg kisebb apróságban különbözik, minden esetben a 'Mi'-sorozat javára.
Egyszer majd csinálok ebből egy táblázatot és közzéteszem itt!
Szerk;
Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. -
TomPack
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Mondjuk így jobban belegondolva a nagyok közül csak a Xiaomi csinálja ezt.
Egy A-szériás Samsungban is megvan minden szotveresen ami az S-szériában is van, és hardveresen lehetséges. Nyilván gyengébb a Soc, és nincs S-pen meg 10x-es optikai zoom, de van rendes aod, edge-sáv, rágyúrnak a kamerára is, és 5 év támogatást adnak stb. Tehát ott nem érezni ezt a másodrendűséget mint itt egy Redmi-n érezni, ahol csak pl szotveresen 3 évet kapunk, és a tavalyi androiddal jön ki, mint most a Note 12... Ez kapásból -3 év.
De még az iPhone SE is megkap mindent amit a nagyok megkapnak. -
TomPack
őstag
Igen, erről beszélek. Sok ilyen apróság van, amit hardveresen igazából tudna a középkategória is, de a Xiaomi szándékosan lebutítja a szoftvert hogy a flashgip készülékeket is vigye valaki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Barátságos hozzáállás.
Bezzeg amíg nem futottak be, beleadtak apait-anyait, és egy évaddal előrébb jártak az új technológiával, de most már azzal is spórolni kell, különben mit adnak majd jövőre?
De igazából az összes nagyobb gyártó ezt csinálja, ezen a szinten már a környezettudatosság sem számít, csak a gyártók profitja. -
TomPack
őstag
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Ugyanazt tudja, bosszantó és értelmetlen szoftveres korlátozásokkal. Pl az AOD csak 10mp-ig megy, mint a Redmi 11-esen.
Vagy pl a képfeldolgozó algoritmus sincs tökéletesre csiszolva, noha a kamera tudná hozni a magasabb szintet. -
TomPack
őstag
Majd egy év múlva meglehet majd venni 250 ezer környékén!
Most a Xiaomi 12-őt kell venni, 200 alatt már kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)