- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
"Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció."
Mi9-em van, nekem se választható ez az opció. Sőt. Sosem volt változtatható. Arra viszont emlékszem, hogy mikor megjelent, voltak gyermekbetegségei az AOD-nak, amit később javítottak hétről hétre."A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő."
Pont olvastam valamelyik topikban egy Samsung A52(vagy mi volt) tulajtól, hogy gcammal jobb képeket lőtt, mint az S23Ultrával.
Sőt. Igazából mindegyik telefonra igaz, hogy gcammal jobb képeket lő."Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn."
Nekem Mi9-en ilyen sem rémlik.
Egyébként a fenti dolgokat, most pontosan melyik két típussal hasonlítottad össze?
"Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. "
Igen. Ez minden teszt/user véleménynél kiderül. Ezért hanyagolandó.
Akinek megfelel a nagyon lebutított, az válassza a Redmi sorozatot. Egyébként nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung s22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest