- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trolee
aktív tag
válasz
koboldozat #1320 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Nem rossz P7Pro kamerája, de lehetne jobb, főleg makróba ebben a korábbi S21U sem volt jobb, ezek szerint nem fejlődtek eleget.
S24U már kilóg a keretből, így az kilőve.
Illetve preferálnám ha kompaktabb lenne a teló mint a mostani, meg az úton lévő 13 Pro, ezért gondoltam a korábban írtakra, elsősorban a Pixel 8 lenne érdekes, elég jó áron van már most is, tetszik a csupasz droid.
Aztán lehet ha megjön a Xiaomi(még sosem volt)annyira meggyőző lesz hogy befogom, hiába nagy. -
Trolee
aktív tag
válasz
koboldozat #1317 üzenetére
Kifejtenéd bővebben?
-
Cunaja
addikt
válasz
koboldozat #888 üzenetére
Szerintem, mindenki tudja mire gondoltam.
Gyorsabb leírni azt, hogy vaku, mint a LED villanót.trenrona: Igazad volt. Nem is 1 A, hanem 2.A.
Sokan azt hiszik, hogy a vezetéknélküli töltés, az tényleg vezetéknélküli. A fenéket, csak nem kell bedugni a telefonba vezetéket, aminek a másik fele, valami áramforrásban van bedugva. Itt a töltőbe egységbe van a vezeték bedugva, de az sem mindegy mit csatlakoztatsz.
Nem fog gyorsan tölteni ezzel. Ha viszont a gyári töltőnfejbe van dugva a vezetéknélküli töltést lehetővé tévő töltő egység vezetéke, pik- pak feltölti a telefont, vezetéknélkül.
Nyugodtan ki lehet fordítani a szavaimat, sosem úgy írok le valamit, hogy itt csak Géniuszok olvassák. A fórum lényege, az információ áramlás és a segítség. -
Cunaja
addikt
válasz
koboldozat #826 üzenetére
Tudom,hogy nincs baja, sőt, nagyon is jó. Úgy lehetne jól makrózni, hogy valaki venné videóra, hogyan is készül. Ugyanis rendesen mozgott a téma, no meg persze, nekem is lehajolva, nem a legjobb volt a stabilitásom és mégis ilyen kép készült.
Csináltam nappal szemben lévő fényképeket, az ultraszéles és tele viszonylatban, aminél kiderült, marhára nem érdekli a nap a kamerát. Ha úgycsinálsz portrét, hogy a nap szembe van és még véletlenül sem takarja ki az alany, akkor is rendesen megcsinálja.
Nekem van egy Pana FZ82-es gépem, ami ilyenkor helyből bebukja a témát. Mindenfajta szűrő kell elé.
Egyszóval, csak vicceltem. Mi nél több frissítés jön, annál jobb lesz a telefon kamerája. Meglátásom szerint, nyár végére, a az első 3-ban ott lesz kamera szinten. Most ne nézzük az ultrát, mert az sok mindenben jobb, drágább, de nincs lebegő lencséje ami szintén produkál kreatív dolgokat.
No meg persze, a normál magyar felhasználókat vegyük figyelembe, akik itthon szerzik be a telefont, magyarországi hivatalos forgalmazásból.
Elmondható lassan egy hónap használat után (12-én), hogy egyre kevesebb a kétely, a döntést illetően. Jó döntés volt. Miért csak kevesebb? Azért mert a Xiaomi.eu heti romon Budapesten, marhára nem vagyok kielégedve a hálózati jelerősség értékétől. No persze ez a jelenség a gyári romon, illetve a stabil Xiaomi.eu romon nem volt. Megemlítve az utolsó negatív pontot, nehéz a telefon olyannak, aki, egy 180-200 grammos készülékről jön. A DXOMARK tesztjét, véleményét, meg úgy kell elfelejteni, mint ha nem is létezett volna. Vegyük észre, hogy ez a telefon egy Xiaomi. Aki érti, érti, aki nem, az nem. -
válasz
koboldozat #825 üzenetére
És csak a kamera a lényeg egy telónál?
én pl a hátam közepére nem kívánom a miuit
a samsung végre orvosolta azt a számomra fontos tényezőt, hogy lecserélte az exynost
remélem egyszer a xiaomi is orvosolja, hogy lecseréli a miuitcsak ne a droid one legyen
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
koboldozat #710 üzenetére
Legalább minden reggel friss rendszer indítás van
-
walle
lelkes újonc
válasz
koboldozat #565 üzenetére
Hova töltsem fel? Nem igazán szoktam ilyet
-
Aryon87
félisten
válasz
koboldozat #151 üzenetére
Én az oldal képmegosztójára gyanakodom. Mindegyik telefon tesztképe borzalmas, ugyanakkor a felhasználók által feltöltött képek (márkától függetlenül) ezerszer jobbak. Ahogy a YT tesztekben is jóval jobb minőségben vannak a képek (még ha YT is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest