- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#96241664 #92 üzenetére
Új telefon vásárlása sosem volt ésszerű döntés pénzügyileg.
Élhetőbb a havi spórolás? Számomra az. Áll a pénz a dobozban? Ha a számlámon áll, mennyivel járok jobban?
Részletre tarifacsomag mellé? Ha úgy nézzük most is részletre veszem, már három éve fizetem a részleteit. És így előre spórolva már tuti ott van a pénz. Ha részletre veszem most, és közben bármi történik (pl munkahelyvesztés), hogy fizetem?
Nézzünk egy példát: S23 8/256-os Telekomnál 440 ezer. 22 havi részletre kereken 20 ezer/hó.
Ha ugyanezt másodkézből venném, bontatlan 3 év garisokat 300-320 ezer körül bármikor találni, de volt itt a hardveraprón már 280 ezerért is. Ha 300 ezerért veszek egy ilyet, a telekomos árhoz képest máris nyertem 140 ezret. És még csak másfél hónapja jelent meg. Mennyi lesz az ára fél évesen? Oké, az már biztos nem bontatlan lesz, de nekem ez lényegtelen. A Xiaomi 13-mal is ugyanez lesz. Pár hét és több tízezerrel olcsóbban lesznek itt az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest