- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#96241664 #92 üzenetére
Új telefon vásárlása sosem volt ésszerű döntés pénzügyileg.
Élhetőbb a havi spórolás? Számomra az. Áll a pénz a dobozban? Ha a számlámon áll, mennyivel járok jobban?
Részletre tarifacsomag mellé? Ha úgy nézzük most is részletre veszem, már három éve fizetem a részleteit. És így előre spórolva már tuti ott van a pénz. Ha részletre veszem most, és közben bármi történik (pl munkahelyvesztés), hogy fizetem?
Nézzünk egy példát: S23 8/256-os Telekomnál 440 ezer. 22 havi részletre kereken 20 ezer/hó.
Ha ugyanezt másodkézből venném, bontatlan 3 év garisokat 300-320 ezer körül bármikor találni, de volt itt a hardveraprón már 280 ezerért is. Ha 300 ezerért veszek egy ilyet, a telekomos árhoz képest máris nyertem 140 ezret. És még csak másfél hónapja jelent meg. Mennyi lesz az ára fél évesen? Oké, az már biztos nem bontatlan lesz, de nekem ez lényegtelen. A Xiaomi 13-mal is ugyanez lesz. Pár hét és több tízezerrel olcsóbban lesznek itt az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest