Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Ugyanazt tudja, bosszantó és értelmetlen szoftveres korlátozásokkal. Pl az AOD csak 10mp-ig megy, mint a Redmi 11-esen.
Vagy pl a képfeldolgozó algoritmus sincs tökéletesre csiszolva, noha a kamera tudná hozni a magasabb szintet. -
Cunaja
addikt
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Már röhögök kínomban, de az is lehet, megbolondultam. 
Ma én is bent voltam, mert közölték tegnap, menjek be, van teló.
Bementem és nem volt. Viszont megnyugtattak.
Az alma 14 Pro-t és Max-ot, csak 3-hónap után lehetet üzletben kapni. Az X13 Pro is állítólag prémium kategória és kevés van belőle, így a gyártótól se tudnak beszerezni sokat, de nem is törik magukat.
Nyugodjak meg, 1-2 hónap és lesz belőle. Szerintem, most mindegyik szolgáltató így van a bolti árusítással. Megint említette az almát. Nézzem meg. Az sem volt, most meg annyi van az üzlet raktárában, hogy nem férnek tőle. Nem szeretnék, ha a Xiaomival is így járnának, óvatosabbak. -
gattolino
senior tag
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Mindig arra akarnak rábeszélni amiből hasznuk van. Úgy tűnik a 13 Pro túl drága ehhez, hogy még hasznot is csináljanak belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gran Turismo
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már röhögök kínomban, de az is lehet, megbolondultam.