- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
TheSaint #186 üzenetére
Egy középkategóriás feleannyit se tud, mint a csúcskategória. Nem véletlen a besorolás.
Az már más kérdés, hogy az átlagfelhasználónak bőven elég, ha mondjuk elmegy nyaralni és a naplementét ferdén fotózza úgy, hogy a nap is kiég mellette, vagy egy jó zsírosan összetaperolt lencsével lefotózza mittom mondjuk Bangkok-ban egy neonfényes kivilágított utcát. Nem elég hogy full homályos és csíkos lesz a kép, még ki is fog égni mellé a sok neon fénye. És akkor ez csak a fotózás egy hülye példája, amiket szoktam látni a sok béna turistafotósoktól(Párom is ilyen, de általam azért már kezdi kapisgálni a dolgokat és egyre jobb képeket csinál a 11Lite 5G NE-vel). Nekem ott a 12X és meleltte P40Pro és Mate50Pro. Azért elmarad bőven a 2 nagytól kamerában. Sőt, mondok jobbat. Egy középkategóriással nem tudod lefotózni zoomolva a gazdag szomszéd nagymellű topmodelljét, mert egy rakás pixelpaca lesz, míg egy csúcskategóriással már igen. (nyilván betegnek kell lenni egy ilyen akcióhoz, de hiszem hogy van nem egy ilyen ember a világon)
Egy középkategóriásban nincs vezetékmentes töltés, vagy nincs vízállóság. Elkap egy zuhé telefonálás közben, utána imádkozhatsz, hogy a telefon túlélje. Csúcstelefonnal ilyen bajod nem lesz (kivéve ha nincs rommá törve).
Béna példák tudom, de gondolom érthető mit szerettem volna ebből kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest