Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
Ezért is írtam, hogy újonnan középkategóriás vásárlása az halott ügy, sokkal kevesebbért kap az ember egy 2 éves felsőbb kategóriát.
A fotózás a maga nagybetűs nemében meg elég réteg dolog, találkozok pár ügyeskezű userrel, akik aztán tényleg rámozdulnak erre a kamera izére, de aztán teló költözéskor szembesítem vele őket, hogy a gugli felhőbe tömörítve mentik át a képeket, amit amúgy sem tudnak úgyse megkülönböztetni a nyerstől...
A Mi Lite sorozat anno nagy kedvencem volt 19-ben mikor kijött a 9-es valami 65e-ért húztam be újjan, teljesen vállalható volt. A 10-es felejtős volt, a 11-ről meg sok jót nem olvastam(panel lottó, közelség érzékelő, bekapcs gomb) a 12-13 ára meg nem kezelhető itthoni viszonyok közepette. -
Eversmann
aktív tag
Kamerát adom, nem mindegy hogy le tudod normálisan fényképezni az adott pillanattban, vagy elvérzik a képességein.
Nem tudom, sose vonzott ez a vezeték nélküli töltés. Mindig találtam egy 220-at valahol, vagy pedig maradt tartaléknak a powerbank.
Tuti mindegyik felső kategóriás vízálló már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest