- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010 #182 üzenetére
Miért, még Samu, Alma, Lg, Sony, stb..... még nem lett tégla egy szoftver update miatt? Na ne röhögtessél már ki.
Utálod a Xiaomi-t és kész.
Ha már a TV-nél tartunk. Soha nem vennék ott sem Samu-t. Telefonban Huawei (Google hiány ) Xiaomi. TV-ben, Philips. Nem tudsz eltéríteni, de mást sem, aki Xiaomi-t szeretne vásárolni.
A TV példádban van igazság, de azért nem teljesen. Egy új, akkor is új.
Gcam-nál is igazad van. Viszont aki ezt a Xiaomi-t nézte ki magának, 90%-a tudja, hogy mi a Gcam.
Úgy látom, ennek csak akkor lesz vége, ha már sok a tulaj és a telefonnal lesz mindenki elfoglalva, nem az árával.
Aki meg utálja a Xiaomi-t, az menjen másik topikba.
Látod, nem értik meg, hiába írom ki többször egy nap. Amúgy meg ilyen olcsón, ilyen jó telefont még nem láttam, mint ez a Xiaomi.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Roland861010 #182 üzenetére
"Nem volt még olyan telefonom ami egyik napról a másikra tégla lett volna egy szoftver miatt. "
Na, ilyet is láttam már ájfónnál, meg Samsungnál is.
"Mi11-em volt majd amikor a 13. valami jött rá fél nap után tégla lett...alaplap csere majd ment vissza a tmx-be mert az ujjlenyomat olvasó is kuka volt..."
Nálam Samsung is ment már alaplapcserére.
"Ja és egy 350ezer Ft os telefonban hiába volt type-c csatlakozó, HDMI - type c-n nem tudott anyagot kiküldeni külső megjelenitőre így ment is a kukába. "
Ez egy feature, amit vagy tud vagy nem. Egyébként ott van a vezetéknélküli megosztás, minek a HDMI?"A kamera ne GCammal legyen már jó...hanem legyen jó gyárilag.
Egy átlag user nem fog XML config fileokat töltőgetni meg állítgatni. "
Soha a büdös életben nem szórakoztam XML fájlokkal.Megfogod az apk-t, telepíted és kész. Használod. Semmiféle aláolvasás, sem pedig mágiaégetés nem kell hozzá.
A többi dologra meg:
Ezek mind egyéni preferenciák, hogy ki mibe fektet.Régen rossz, ha egy ájfónba akar valaki fektetni. Én ezt sosem értettem. Namidnegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ASUS routerek
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Bloodborne (PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő