- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Az elmúlt néhány évben Xiaomi telefonjaim voltak, (Mi Mix 3, Mi 9, 10 és 11) de xiaomi.eu ROM-mal, innen álltam át kb egy hónapja S23U-ra.
Ami MIUI-n alap és egyszerűen beállítható volt, ahhoz Samsungon komolyabban utána kellett nézni és feltenni néhány Good Lock modult. A teljesség igénye nélkül:
- amikor a MIUI nem támogatta a gesztus vezérlést külső launcher alatt, akkor úgy át tudtam állni Nováról, hogy semmi nem hiányzott, minden nekem fontos funkciót benne volt, testre szabhatóan
- Samsung alatt kellett a HomeUp, hogy ne tudjam állítani a 5x7-es ikon kiosztást. Ha az alkalmazás listát átállítom függőlegesre, akkor nem lehet ugyanazt a 5x7-es kiosztást beállítani, mint ami fekvőben van
- MIUI-n egy-egy gomb volt, hogy hangerő gomb le kétszerre elinduljon a kamera, bekapcsoló gomb kétszerre a zseblámpa
- Samsungon a RegiStar modul kellett hozzá, hogy a kamera a bekapcsoló gomb kétszerre, a lámpa pedig a hosszú nyomásra bekapcsoljon
- A MIUI-n egy kapcsolóval láttam az értesítési sávon az aktuális adatforgalom sebességét, Samsungon nem találtam ilyet.
- MIUI-n az értesítési sáv ikonjait egy "kompakt" kapcsolóval lehetett "sűríteni", Samsungon ehhez is egy modul kellett, hogy lehúzva hat gyors kapcsolót érjek el, ne kevesebbel
- MIUI-n lehúzva az értesítési sávot az órára nyomva, azonnal betöltötte az alkalmazást, itt hiába nyomkodom, nem történik semmi, pedig könnyebb lenne innen elérni, mint a widget-en eltalálni az órát dátum és a hely között.
Stb.Ettől még nem mondom, hogy a Samsung vagy a OneUI rossz, de a MIUI (főleg a kínai alapú eu ROM-mal) mára egy jól használható, átgondolt, kiforrott rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest