- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Az elmúlt néhány évben Xiaomi telefonjaim voltak, (Mi Mix 3, Mi 9, 10 és 11) de xiaomi.eu ROM-mal, innen álltam át kb egy hónapja S23U-ra.
Ami MIUI-n alap és egyszerűen beállítható volt, ahhoz Samsungon komolyabban utána kellett nézni és feltenni néhány Good Lock modult. A teljesség igénye nélkül:
- amikor a MIUI nem támogatta a gesztus vezérlést külső launcher alatt, akkor úgy át tudtam állni Nováról, hogy semmi nem hiányzott, minden nekem fontos funkciót benne volt, testre szabhatóan
- Samsung alatt kellett a HomeUp, hogy ne tudjam állítani a 5x7-es ikon kiosztást. Ha az alkalmazás listát átállítom függőlegesre, akkor nem lehet ugyanazt a 5x7-es kiosztást beállítani, mint ami fekvőben van
- MIUI-n egy-egy gomb volt, hogy hangerő gomb le kétszerre elinduljon a kamera, bekapcsoló gomb kétszerre a zseblámpa
- Samsungon a RegiStar modul kellett hozzá, hogy a kamera a bekapcsoló gomb kétszerre, a lámpa pedig a hosszú nyomásra bekapcsoljon
- A MIUI-n egy kapcsolóval láttam az értesítési sávon az aktuális adatforgalom sebességét, Samsungon nem találtam ilyet.
- MIUI-n az értesítési sáv ikonjait egy "kompakt" kapcsolóval lehetett "sűríteni", Samsungon ehhez is egy modul kellett, hogy lehúzva hat gyors kapcsolót érjek el, ne kevesebbel
- MIUI-n lehúzva az értesítési sávot az órára nyomva, azonnal betöltötte az alkalmazást, itt hiába nyomkodom, nem történik semmi, pedig könnyebb lenne innen elérni, mint a widget-en eltalálni az órát dátum és a hely között.
Stb.Ettől még nem mondom, hogy a Samsung vagy a OneUI rossz, de a MIUI (főleg a kínai alapú eu ROM-mal) mára egy jól használható, átgondolt, kiforrott rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest