- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
A beszélgetésedet ahogy azelőtt úgy ezután is bárki rögziti aki akarja a tudtod nélkül, csak most nem minden esetben tudja felhasználni hivatalosan. Abban az időben mikor nem volt GDPR és akár az áruházból is letölthetőek voltak ( most is csak a mínőségük romlott) a rögzítő alkalmazások akkor is tájékoztatás nélkül és a tudtod nélkül rögzitette aki akarta a veled folytatott beszélgetést.
"hogy 3. fél felé hogyan és miért prezentálják a nem 3. félnek szánt mondandódat és neked ebből mennyi kellemetlenséged származhat."
Aki pedig ilyen beállítottságú, szerinted azt érdeklia GDPR előírás? -
osonte
őstag
Például a hívásrögzítés megoldhatatlan az Iphone-nál. Nálam ez létkérdés. YouTube Vanced Apple-ra? Nincs. Egyre több ilyen korlátot kezdtem el látni, pedig nagyon rá voltam kattanva, hogy abba az irányba váltok, de szerencsére sikerült átgondolni.
3 év rendszer, 4 év biztonsági frissítés lesz rá. Én nem akarok 5-7 évig egy telefont használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest