- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Első játékra
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.
Az ellenfelek nem egylövésből mennek le, már az is nagy boldogság, ha egy kopasztörpét le tudunk szedni azonnal. Általában már "ő" is két lövés. Mikor meg előlép egy ilyen kis barom és kirohan a szabadba, négyen lövünk rá, ebből ketten scope-pal, és nem találjuk el egyszer sem! Bevallom, hangosan anyázok, elég gyakran.
Aztán meg ez a pánikroham... hát ilyen sem volt normában, csak nagyritkán... előre fosok, ha jönnek a... nem, nem spojlerezek. Szóval felkészültem lelkileg én is az országok, katonák elvesztésére.... na meg arra, hogy esetleg nem sikerül majd eljutni a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Merész!!! Én játszottam néhány hónapot, mentegettem rendesen, mire meg mertem próbálni... megérte, végigfostam az egészet az elejétől a végéig. Classic-kal nem tudom, hogy lesz, nagyon lassan haladok, borzasztóan drága minden, lassabb a fejlesztés (nekem úgy tűnik), másképp is indul, na meg veszteségek is vannak rendesen... tökmásképp állok a harchoz, mint normálban.