- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wednesday
üzenetére
De volt vonatos pàlya. Simán meglett. Volt sebesült de halott nem.
Volt eszem és nem mentettem rá az anyahajósra. Újra lenyomtam úgy higy kikapcsoltam a dolgokat. Jutalmam az elerium generátor lett.
Egyébként egy heavy mec ki tud váltani egy sima heavy-t ugye?
Úgy értem ha kap majd rskétát akkor onnantól heavy helyett használok inkább heavy mec-et mert az így egy buffos heavy lenne.Az mitől függ higy egy lelőtt katonàm meghal vagy van még lehetőség stabilizálni?
A sárga ufó fej piros helyett mit jelent?
Ja meg azok a régiók ahol már van satelit ki tudnak lépni az xcom-ból?
Mert remélem nem. Van most 3 satelittel 4es pánicon és ha megkapom küldibe az egyiket a másik kettő eléri majd a max pánikot.Nagyon jók az új pàlyák! Voltam háztetőn, havas pályán, kikötőben meg stb.
Meg végre az ufo nem mindig erdőbe zuhan le hanem városba is.Dying
A sniperrel nekem is volt ilyen élményem hogy valami nagy életüre lőtt egyet, 25 sebzés és ösdze is esett.Mikor olvastam a tesztet fèltem hogy túl sok az újitás a játékban és valóban sok de lehet kezelni apránként és nagyon jó új színt visznek a játékba.
Útóirat:
Én szeretem az assaultot pont a kiugrasztó képessége miatt. Nagyon jókat szoktam vele akciózni.
Dehát kinek mi jön be.
El tudom képzelni a te sniper-es stílusod és biztos baromi jó de én meg szeretek a terepen is dolgozni az emberekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest