Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini-ITX
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #6817 üzenetére
Na mag a Yakuza is.
Oriic
Ez sajnos egy ilyen hobbi. -
Wesder
titán
válasz
turikoczka #6807 üzenetére
Ezt mikor mondtàk?
-
Wesder
titán
21-ben érkezik a Halo Infinite és nem engedik el az Xbox One verziót. Àllítjàk a 343i-s sràcok.
-
Wesder
titán
válasz
Dawide@axele #6737 üzenetére
Időnk van, màr csak kb 75 nap van megjelenésik, màr nem húzhatjàk sokàig.
-
Wesder
titán
Ha a Halo Infinite àtcsúszik 22-re és dobjàk a One verziót, az vajon még megmentené a helyzetet? Nyílvàn nem a pocsék rajtot, de úgy magàt a jàtékot.
-
Wesder
titán
Köszi, ez mond szép és jó, de a Metro meg a màsik, ami 3 perc utàn elvesztett. Igaz megvan mind3 része minden kieggel. Majd akkor GamePass-ban megnézem mit fog tudni. A Fallout 3-at szerettem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6716 üzenetére
Valami mindig kell hogy az MS làbon lője magàt. Ő maga a biciklis mém.
-
Wesder
titán
SX devkitben 40GB RAM van, nem semmi...
Az SX-ben lévő SoC szerverkompatibilis, ugye majd vàltjàk a One S szervereket.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #6690 üzenetére
Ha most az volt a terved hogy sírjak, akkor sikerült.
-
Wesder
titán
Az SX controller 8g-mal nehezebb, mint az XO controller.
-
Wesder
titán
válasz
elder troll #6665 üzenetére
Beírtam, hàtha. Köszi.
-
Wesder
titán
Tegnapi SX deepdive-ból nem akar Abu írni egy magyaràzót? Csak kérdezem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6641 üzenetére
Bizony, és nagyon úgy néz ki hogy mindkét gépnek meglesz a sajàt DLSS megoldàsa. Így szerintem simàn lesznek 4K@60 jàtékok.
Persze ott ahol megakarjàk erőszakolni a szemed a làtvànnyal ott lesz 30. (bàr egy perf mód jöhetne mindenbe) -
Wesder
titán
Phil Spencer:
"I will say a game that just every time I see it is so stunning, is Microsoft Flight Simulator. And for us at Xbox and Microsoft Gaming, Flight Sim has a long history inside the company.
The studio at Asobo is doing amazing work on that - it's such a technology powerhouse that game with what it's using in terms of cloud compute to deliver the experiences they have, and I think that game on Series X is going to just be jaw-dropping and I can't wait to experience that on the next-gen." -
Wesder
titán
válasz
elder troll #6589 üzenetére
Na làtod, ez egy jó kérdés. Lehet a formàt illetőleg volt proto. Nem tudom.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6556 üzenetére
MS-től én màr nem vàrok semmit, Sony még okozhat meglepetést, mert nagyon igérgetik azt a gyomrost. MS-től azt tudom kinézni hogy valami nagy címet bedobnak még Pass-ba, mondjuk egy Dirt5-öt. CP2077 egy csúnya mélyütés lenne, de az meg ugye a CDPR-en is múlik, ők meg szerintem nem mennek bele.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #6550 üzenetére
Ja csúszhatna, de màr legyàrtottàk őket, így meg semmi értelme nem lenne csúsztatni.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #6544 üzenetére
Jönni fog az, hisz nem véletlen kötöttek az MS-sel szerződést az Azure szerverekre.
-
Wesder
titán
válasz
Zolibacsi88 #6538 üzenetére
PSNow-t még kiterjeszthetik hozzànk is.
-
Wesder
titán
válasz
negyven2 #6513 üzenetére
Hàt ha az Initiative és Playground Games jàtékai nem lesznek jók, akkor az MS csukja is be a boltot, mert felesleges vergődés az egész szvsz.
Mondjuk az, amit a 343i 5 év alatt összehozott Halo Infinite néven kicsit aggasztó. Aztàn lehet hogy csak annàl a csapatnàl van valami hatalmas probléma, nem tudom.
-
Wesder
titán
Nekem akkor is fura hogy itt vagyunk kb 90 nappal a rajt elött és az SS-ről egy darab kép nincs, pedig màr bőven gyàrtaniuk kell.
-
Wesder
titán
Amúgy mi van, ha a Series S egy TV Stick lesz?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6410 üzenetére
3 proto, mint v1 v2 v3.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6387 üzenetére
Szerinted van az a pénz, amiért a CDPR ebbe belemenne? Szerintem még ez sem "mentené meg" a rajtot.
-
Wesder
titán
Phil elàrulta, hogy a Halo-t részekre szedve akartàk kiadni, mielött elhalasztottàk a megjelenését.
Vasàrnap hazavitt egy bolti Series X-et.
Elméletileg nagy GamePass bejelentések vàrhatóak a közeljövőben.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6367 üzenetére
Jó persze, csak sokan ha meghalljàk hogy Soulslike akkor erre asszociàlnak.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #6356 üzenetére
Soulslike az ahol ràdköhint az ellen és meghalsz, te meg 5 percig csapkodod hogy ő meghaljon.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6352 üzenetére
Ennyire jó volt ez a PS3-as cím hogy oda meg vissza vannak tőle az emberek?
-
Wesder
titán
Akkor most R.I.P. Xbox van?
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #6298 üzenetére
Akkor hasznàlod a One controllert.
Egyébként csak egy kicsit lesz kisebb, hogy több embernek legyen kényelmesebb. -
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #6296 üzenetére
D-pad meg share gomb.
Meg kisebb. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6284 üzenetére
Lehet àllítani az appban.
(aztàn lehet hogy csak az Elite-nél, pontosan nem emlékszem) -
Wesder
titán
Aztàn majd pislog mindenki ha mégsem lesz félgenes gép.
-
Wesder
titán
DOOM Eternal és The Elder Scrolls Online kap majd ingyenes SX upgrade patchet ha rendelkezünk a z XO verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Amatőr csillagászat
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Microsoft Xbox One X 1TB Project Scorpio Limited Edition játékkonzol
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest