Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Ja, az x-re gondoltam, hogy nem forgalmazzák..
Amúgy itt Miskóciába vannak álltalában garázsokban kialakított játéktermek, ahol foglalkoznak kölcsönzéssel is.
Ahol ps2 van ott van x-box is és ahol ezek fellelhetők van hozzá gamma is.
Szerintem keress rá gugliban, biztos tanálsz helyben is... -
Cathfaern
nagyúr
A Ps2 hivatalosan is van forgalmazva, az X-Box tényleg nincs. Ettől függetlenül mindkettőt kapni ''bótba''.
Kölcsönzés: az a gond, legálisan Ps2-es játékokat nem lehet kölcsönözni / kölcsönöztetni Magyarországon (gépet igen). X esetén nem tudom mi a helyzet. Szóval ha vhol lehet, akkor kicsit kerülőúton oldják meg a dolgot (értsd: kölcsönzöd csak másképp hívják
) és nem is nagyon szokták reklámozni...szóval nehéz találni, de szerintem kisebb konzol boltok nagy része valamilyen formában foglalkozik a dologgal. -
birno
addikt
Tudnátok pontos cimet mondani, hogy játékot honnan lehet kölcsönözni, biztos van rá lehetőség bp-n is.
Tudom, hogy ez pc-s fórum, de pl az 576 fórumán még annyira sem hajlandók segíteni mint itt, pedig ők valszeg jobban tudnák. -
pumpedli
csendes tag
Nálunk van 1 videótéka/DVDkölcsönző/konzoljátékkölcsönző ahol lehet kölcsönözni.A pontos címét nem tudom de a Határ útról az 50-es villamossal mész 4 megállót aztán átmész a villamossineken és mész egyenesen előre és jobbra lesz az üzletek között
-
Notes
senior tag
Azért gépet is biztosan lehetne találni. Nálunk évekig lehetett PS One-okat kölcsönözni a videotékában.

-
ethrnz
csendes tag
Van egyáltalán Mo-n valakinek ilyenje?
-
ethrnz
csendes tag
Nem tud valaki olyan helyet, ahol lehet XBOX vagy PS2 játékkonzolt bérelni. Én mint PChez értő ember nem vennék ilyet és nem értem a konzolok térhódítását, illetve értem, mert egyszerű, az emberek meg lusták a vindózba kattingatni. Soha nem volt még szerncsém azonban csak PSone-hoz, és szeretném saját szemmel megnézni mit is tudnak ezek valójában... csak hogy tudjak véleményt alkotni... Szóval ha valaki tud ilyen helyet vagy esetleg van ilyen berendezése és tudja nélülözni egy hétig, vagy hétvégéig (akár pénzért is) kérem jelezze.
Köszönöm
ethrnz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Arc Raiders
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és nem is nagyon szokták reklámozni...szóval nehéz találni, de szerintem kisebb konzol boltok nagy része valamilyen formában foglalkozik a dologgal.

Hidd el több embernek van, mint gondolnád
A kölcsönzéssel egy baj van: legálisan Mo-n nem lehet. A játékok kölcsönzését még megoldják valahogy, de gép kölcsönzésével senki sem foglalkozik