Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
oriic #183914 üzenetére
Ezentúl nyugodtan lehet hivatkozni az összefoglalóra, legalábbis ebben a kérdésben.
Más: most végeztem a Walking Dead The New Frontier Telltale játékkal. Te jó ég, hogy milyen sztorit dobtak össze... A korábbiakban is voltak ütős részek, de talán ez volt az eddigi legjobb. Lehet a skybound-os közreműködésnek is szerepe volt benne. Ha a final season legalább ilyen jó lesz, akkor már örülni fogok!
-
Siffredi
senior tag
válasz
oriic #183910 üzenetére
Hmmm, nekem a linkre kattintva bulikavagyok hsz-e jött elő, amiben nem volt benne a leírás (vagy csak nekem volt még nagyon reggel...). Mindenesetre köszi a gyors reagálást!
Annyit talán még érdemes lenne hozzátenni a 8. ponthoz, hogy a home-olás csak akkor szűnik meg, ha a home-olt profilt más gépen beállítják home profilnak. Tehát ha a tulajdonosa megváltoztatja a jelszót, vagy ha a home-olás után letörlik a profilt a gépről, az nem szünteti meg a megosztott tartalmak elérését.
A másik dolog, a kiegészítésben lévő A-B, és offline dolog elsőre nem tűnhet olyan fontosnak, illetve talán elsőre nem is érti az ember igazán (én nem értettem). Egészen addig, amíg nem marad internet-elérés nélkül az emberfia. Én is home-olok, de minden digitális tartalom az én profilomon van. Aztán mikor eljött az a nap, és rájöttem, hogy net nélkül nem fogok tudni játszani, max. csak lemezes játékkal, na akkor egy életre megjegyeztem...
-
szimszonos
őstag
válasz
oriic #183626 üzenetére
Jönnek az újabb akciók mint ahogy most is van bőven még.Most a Division 2 készletek fogynak de még Forza Horizin 4+FM7 is van 125 ezer ft-ért,Gold Rush X meg 119-ezerért.Lesz az mindig folyamatosan,nem kell megijedni.A lemez nélküli még olcsóbb is lesz a jelenlegi áránál,az S pedig szinte mindig van 65-70 ezres bundle csomagban.X pedig évvégére 100k alatt lesz akcióban,de addig is lesz mindig valahol 120-125 k körül.Most is lehet kapni,ahol meg elfogyott ott is lesz előbb-utóbb megint jóáron.Emagon is lehet még kapni játékok nélkül 125k most néztem,de a Platinumshop,Notebook.hu,Konzolkirály,stb oldalakon is van igaz már játékok nélkül de még se 160-170 ezer ft csak 120-128 ezer ft.
-
szimszonos
őstag
válasz
oriic #183446 üzenetére
100mb Diginetem van de azzal is maximum sávszéleséggel töltök szinte mindig 90-100 meg van,sőt néha több is,pedig még ssd sincs a gépemben.1 gb net ha nincs túlterhelve akkor hoznia kell a 300mb/s sebességet,nekem nincs ebben meglepő.Haverom is 300-al tölt mindig már 2 éve mióta Digi-net van neki.
-
icemad
nagyúr
válasz
oriic #183450 üzenetére
Nekem tartósan 300 fölé ment tegnap, de az egyik Ms adatközpont csak 200 kilométerre van tőlem. (Ams 5 és Ams 6,mindkettőn dolgoztam.) Azt viszont nem tudom, hogy ezek xboxhoz vagy másik szolgáltatáshoz kapcsolódnak. Szerintem jó jel, ha néha megugrik a sebesség, akkor a háttérben tuti fejlesztenek valamit.
-
-
-
-
$p@rr0w
őstag
válasz
oriic #183234 üzenetére
De elo vagyok fizetve, de csak az 1 dolcsisra, pc jatekos vagyok inkabb, van egy korrekt gepem nem latom ertelmet hosszu tavu gamepasst venni kellett egy Halo 5 ami nincs pcre az volt 2000Ft meg egy MCC ha mar megvettem a boxot, meg Forza Horizon 2-n gondolkodom.
Szoval akkor elvileg nem lehet gond, most az ultimate passal amunubol az odst store oldalara dob, de jol sejtem hogy nem lenne okos megvenni amig nem er ide a lemez es arrol inditva kellene a store oldalara ugranom nehogy valami gubanc legyen...?
-
lanszelot
addikt
válasz
oriic #183136 üzenetére
Kábellel össze dugva se reagál semmire.
'vasmarok' az asztalon volt amig indult a játék, hacsak egy gömb villám nem szórakozott, akkor ...
1 kontrollert már vissza is vittem az még garon belül volt, azonnal cserélték. A jack csatlakozonal van valami gubanc ezekkel, mert először a füles hülyéskedik, majd megadja magát pár hét alatt. -
Wesder
titán
válasz
oriic #183051 üzenetére
Megoldottam sufnituninggal.
A pàrom monitorjàn nincs jack bemenet, így jack kàbel a BT hangszòròba, màsik meg a controllerbe, ami meg kàbelen a konektorba van dugva.figure85
Igen, Mixer alatt szokott, meg a gyari movies app. A medai player nem tudom hogy milyen ilyen szempontbòl. -
-
szimszonos
őstag
válasz
oriic #182987 üzenetére
Meg van a 60fps de csak 1080p azaz full hd-ben.4k-ban csak 30fps van,lehet választani.Tehát 4k/60fps a leírás szerint nincs meg a kampány meg horda módban mint írtam.4k/60fps-ről indult a beszélgetés #182956 hsz-nál.60fps az több játéknál meg van de nem 4k felbontásnál.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
Chaser
legenda
válasz
oriic #182771 üzenetére
tesssék egy kislyányos'
szájbarágóslegyél tg, upgradeld a 0. hsz-t, ráfér
-
Micsurin
nagyúr
válasz
oriic #182314 üzenetére
Köszi !
Nem is tűnt fel, hogy benne van a Passben, még egyszer se tekertem végig.
Lemezes / Dobozos kiadást is akarok szerezni akkor megrendelem, hülyeség de vannak címek amiket szeretek a polcon tudni. A PC-s Mass Effect első kiadás is meg van még a régi Gyémánt Kiadásban...
-
Throme
veterán
válasz
oriic #182246 üzenetére
Meg is venném, mert jó ár, de olvasgattam róla, hogy nehezebb lett az 1-nél.
Van aki meg azt írja, hogy hamarabb hozzájuthatunk a jobb cuccokhoz....Az egyben az zavart, hogy az utcai mob-ok, meg őrjáratok megnehezítették rendesen az életem. Nekiálltam fejlesztgetni a karakterem, hogy a kb 2 szint különbséget leküzdjem, még +1 szinttel jobb legyek, erre ezek is - úgymond - szintet léptek és vagy egyenlő, vagy megint picit magasabbak voltak.... Nem volt könnyű semlegesíteni őket.
Emiatt kérdés, hogy belevágjak vagy sem a második részbe....
Érdemes belevágni a 2-be?
-
-
Chaser
legenda
válasz
oriic #182073 üzenetére
te az ms-nél dolgozol? a topikos hsz-ekből gondolom - osztán' lehet tévedek -
ha kellene ember aki kijaviccsa' a helyesírási hibákat a gold/gp/ultimate, van az a pénz amiért vállalom ( :
a "leírós" oldalakon már csak nagyon drágán, több helyen láttam kb. kuglitránszlét' szintű megfogalmazásokatszerk:
Cloud Strife
én nem akarom változtatni, a generáltat megváltoztattam, azóta a fentebbi van és marad is -
AMD Power
titán
válasz
oriic #181530 üzenetére
Sok extra nem volt benne az tény. De én azt érzem ,hogy akarják "csinálni". És ez jó. Az új konzol kell. Főleg ,hogy nem lett annyira sikeres a One. Csak hiába lesz 8K és 120FPS ha a játékok ehhez még sehol nincsenek. Gondoljunk csak bele ,hogy a játékok 60% még a One X-hez is kevés amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest