- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
humi1
tag
válasz l.skywalker #236492 üzenetére
Hát elkezdődött!
-
aktív tag
köszi szépen a szervezést és a felajánlásokat is mindenkinek
igyekszem visszafogni hörcsög énem, de 1-2 felajánlás annyira betalált, hogy nem bírok ellenállni a lehetőségnek
-
csuvicsuva
addikt
Hatalmas köszönet mindenkinek a felajánlásokért és Mesternek a lebonyolításért.
Gyerekek, aki korábban játszott legalább egy Alienes játékkal, az ezt az Aliens: Fireteam Elite játékot messzire kerülje. Persil kedvenc kifejezésével élve: ez egy ruppótlan szar.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
XBOXMASS 2021
Érkezett még további felajánlás:2021.12.24. 20:00 - Metro Exodus Gold - JELENTKEZÉS (Sinu)
A sorsolásokat a jelentkezési határidő lezárását követően igyekszem hamar lebonyolítani, ha kis késést tapasztaltok az eddig megszokottakhoz képest, türelmeteket kérem, elképzelhető, hogy IRL dolgok miatt nem jutok oda - még ha közben a fórumon van is tőlem aktív hsz.
*Jelentkezési feltételek:
Az Xbox One + Xbox Series X|S topikokban összesen meglévő min. 20db nem OFF hsz. megléte 2021.12.15. 11:44-ig.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #236503 üzenetére
Tesztet olvastam rola, nekem az eleg is volt.
Azt a vonalat kene inkabb eroltetni, amit az isolation is kepviselt. Ezek az akciok legjobb esetben is csak kozepszerure sikerultek eddig.
(Mar, amelyik nem lett egy ruppotlan szar. )[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Serpiko
addikt
válasz l.skywalker #236504 üzenetére
Nem semmi köszönjük. Nekem ez a gém nem jön be meghagyom másnak a jó szerencsét.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Picoka
csendes tag
Nem találom mobilon a lefele nyilat.
-
Picoka
csendes tag
Megtaláltam!
-
csuvicsuva
addikt
válasz persil #236505 üzenetére
Az Isolation sajnos máig kimaradt (a Colonial Marines és a 2010-es AvP is), de a régi két részes Aliens versus Predator máig etalon, ha még emlékszel rájuk. Ott végig para volt, itt viszont Fizzie-vel csak ásítoztunk. Csúnya -azt még el is engedné az ember -, nulla hangulat. Elkezdtük a kampányt. Mész, jönnek az Alienek. Mész tovább, jönnek az Alienek. Hopp, valamit be kell kapcsolni, de amíg aktiválódik, addig jönnek az Alienek. Rengeteget játszottunk a Gears 5-tel, azután ez instant kínzás volt.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #236508 üzenetére
Ez kell a legközelebbi sorsoláshoz, gondolom nem olvasta hogy az offok nem játszanak
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #236510 üzenetére
Neee, potold, amint teheted!
Nyilvan vannak baromsagai, mint minden jateknak, de nagyon igenyes, olyan alien feeling van benne, amit csak az eredeti filmek tudtak hozni, konkretan harapni lehet az atmoszferat.
Az avp(a regi!) azert - is - jobb, mert azert akkoriban mas volt a standard, illetve az elvarasok is. Mondjuk azt nem merem leszarozni, valoban klasszikus "sorozat", a koncepcio meg tenyleg kivalo.
De ezek az "ujabb" akciok... Hagyjuk is.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz csuvicsuva #236503 üzenetére
Korábban itt fórumon az első előrendelők között voltam. Aztán talán első voltam, aki lemondta. Szerintem már az utána megjelent videókon látszott, hogy érdemesebb inkább flipperbe dobni azt a pénzt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Amarth
aktív tag
-
AnonymusX
senior tag
-
addikt
XBOXMASS 2021: Tisztelet!
Go Gunners!
-
csuvicsuva
addikt
válasz ρσгτσ #236513 üzenetére
Én általában se film-, se játékelőzetest nem szoktam nézni, de azt hiszem ekkora trauma után muszáj lesz ezen változtatni.
persil: Mindenképpen tervben van a pótlás. "Téli szünetben" általában horrorfilmeket szoktam nézni, idén lehet, hogy inkább játszom majd őket.
-
homerhamm
addikt
Hétvégén ingyen játszható az AC Odyssyey a Ubi 35 ünnepen belül.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Madoc
veterán
válasz homerhamm #236518 üzenetére
Mikortól? Simán előtöltöm vagy lesz hozzá valami külön letöltési link? Ez az egy ac nincs meg és a gyerek rágta már a fülem miatta, de nem akarom megvenni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
zojjektum
senior tag
-
fabokf
tag
Nagy-nagy köszönet érte minden felajánlónak sok sikert mindenkinek
-
-
kalozhun100
őstag
Köszi szépen a sorsolásokat!
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Micsurin
nagyúr
válasz homerhamm #236518 üzenetére
+ uplayen akarom mondani ubi connecten él a hello22 kód ami instant -22% a kosarad árából.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #236525 üzenetére
Pedig nekem bejön az Origins. Hangulatos stb...De azért kár, hogy a régi AC-k hangulatát nem hozzak vissza.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
TaRka94
senior tag
Köszi a felajánlásokat.
-
addikt
válasz csuvicsuva #236517 üzenetére
Érdemes...de még így is vannak negatív meglepetések.
Egyébként így "ingyen" még oké. Egyszer tuti rá fogok nézni.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Warframe
"#TheNewWar begins later TODAY on all platforms!See the Origin System like never before in #Warframe’s biggest cinematic update yet."
-
addikt
Halo Infinite - december 15. Hotfix
A linkelt oldal alján van.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Igen, de ettől függetlenül le tudod menteni a saját dizájnok közé, hogy egyszerűbben elérd, ha majd lesz ilyen autód.
Dizájnok és festések --> Új dizájnok keresése --> Keresés (kontrolleren a bal oldali pici gomb) --> Megosztókód beírása
A kódnál nem szükséges szóközt tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Hatalmas köszönet a felajánlásokért srácok és a játék lebonyolításáért is ofkorsz.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ggeleven
őstag
Éljen Sherkulás!
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Remélem elfér itt.
Xbox one vezeték nélküli kontrollerem elromlott. (RT beragadt)
Intéztem a microsoft felületén gariztatást, eljött érte a UPS, elvitte múlt héten. Extra gyorsan visszahozta ma. Kaptam egy új kontrollert, de konkrétan az LT gombja el van deformálódva.
Csatolok erről képet: [kép]
Szerintem nem normális, ahogy az LT áll, fele annyira emelkedik ki, zörög és lötyög.
Eredeti dobozában adtam fel a kontrollert, de természetesen anélkül kaptam vissza sima papírszatyorban.Mit tudok szerintetek cisnálni?
Van esélyem arra, hogy ha felhívom a microsoftot, esetleg küldenek újat?
(Ami még bajos, hogy a microsoft szerint a gari január 15-én jár le, pedig májusba fog, valamiért a rendszerük rosszul mutatja) Notebook.hu-n vettem.Köszi bármilyen tippet előre is.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
AnonymusX
senior tag
válasz szami777 #236543 üzenetére
Egyértelműen küldd vissza. Sajnos ilyen a minőség az MS-nél, kontroller cserék nekem is több körösek voltak.
Eredeti dobozban nem szabad küldeni semmit nekik, mert mint tapasztaltad, nem abban kapod vissza. Itt a fórumban fel is szoktuk hívni rá a figyelmet.
A számlád birtokában az MS meg tudja hosszabbítani a garit, keresd meg az ügyfélszolgálatot ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz AnonymusX #236544 üzenetére
Szia,
nagyon köszi a választ, indítottam újabb gari folymatot.
Egyébként értheteten, hogy a microsoft hogy csomagolhatja be ilyen bénán Frankfurtban. Tele van kiálló , mozgó műanyagokkal a kontroller, erre beteszik egy papírszatyorba.Ügyfélszolgálatnál melyiket javaslod a gari hosszabbításra? Magyar telefonost vagy angol chatet. (Notebook.hu számla megvan szkennelve is.) Emailt nem találtam. Illetve remélem nem lesz gáz, hogy a gyári szám az új kontroller miatt megváltozott. ( a régi eltűnt a rendszerből.)
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
AnonymusX
senior tag
válasz szami777 #236545 üzenetére
Ismerősöm a chatesen csinálta meg az alapgéppel kapcsolatban, így a folyamat neki lassú volt és többször rá kellett kérdezzen.Ezért a telefonos ügyfélszolgálatot javasolnám.
A megváltozott sorozatszám nem kellene gondot okozzon, látniuk kell milyen sorozatszámú volt a régi, amit elküldtél.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol tudom állítani a tv képernyőjét ha Xbox szele nem látszik? Tv kalibrálás menü alatt a kontroller nem viszi a kék zöld kereteket se jobbra se balra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest