- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ρσгτσ #237485 üzenetére
Állítólag van aki ismert már olyan embert, aki beszélt velük. Nekem még egyszer sem sikerült egyik telefonszámon sem.
Ma sikerült. Kérés után azonnal visszahívtak , 10 mp zene és egy magyar srác azonnal elintézte a visszatérítést.
Szóval ha nem is minden nap, de van remény , hogy tud ez működni úgy ahogy kell.[ Szerkesztve ]
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
félisten
Üdv!
Xbox One X esetében egy elromlott hűtő(venti) cseréje mennyibe kerül?
Néztem mindenféle oldalon, de az alkatrészt önmagában 15-20k HUF körül láttam + posta."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
-
SoldierL
senior tag
Nem játék konzol, hanem “Frissítő” konzol.. agyam eldobom ha netán 1-2 naponta játszani akarok egy jót, a pofámba tolja az updatet.. Minek egy játék konzolra ennyi update? Ezek nem normálisak? Anno 360-nál nem volt ilyen! Vagy havonta egy esetleg. De minden nap ezzel kell kezden. 500 mb update.. fél óra Kinek van kedve játszani már utána? Meg ideje..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SoldierL #237509 üzenetére
Amennyiben nem vagy insider, havonta átlag 1 rendszerfrissítés van. Néha 2. Tehát nincs sok, és tuti nem 1-2 naponta jön.
Vagy insider programban veszel részt, vagy a játék frissítésekre gondolsz(?). Utóbbi nem attól függ, hogy milyen eszközön játszol.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
insider? Bekapcsoltam esetleg valamit? Hol tudom leállitani? Nekem minden nap update jön szinte! Annyira utálom !
xbox rendszer frissitésem van 1-2 naponta, ha bekapcsolom egyből azzal kezdek, hogy fél orát várok mig lefrissit. Hát kinek van ehhez kedve meg türelme, amikor szorítasz 1 óra szabad időt játszani, 2 gyerek mellett?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SoldierL #237511 üzenetére
Főleg meghívásos, magasabb insider szinteken jön sűrűn frissítés. A többinél azért ritkább ott is. Tehát ezekről valószínű tudnál.
Inkább az a kérdés, hogy kezdetektől tiéd a konzol? Illetve van rajta más account is? Mert account -hoz köthető az insider tagság.
Van egy Xbox Insider Hub nevű alkalmazás Xbox -on. Azzal lehet kezelni az insider tagságot. Mindegyik account -tal próbáld végig.
Szerk.:
Pontosabban úgy, hogy bejelentkezel Xbox -on az adott account -ra, és úgy nyitod meg a Hub -ot.[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Hey folks. In November, I said we'd have a #HaloInfinite update on our Seasonal roadmap, Co-Op, and Forge in January. We need more time to finalize our plans so what we share is something you can rely on. This work is my top priority, and we'll have an update as soon as we can."
-
addikt
válasz homerhamm #237515 üzenetére
Rendszerfrissítés szerintem majd valahol az új dashboard környékén szűnik meg. Ami Series -re érkezik. Legalábbis ez a tippem, mert nem vagyok benne biztos. Nem tudom mi volt a korábbi gyakorlat.
Szerk.:
Bár így átgondolva...itt valószínű akkor is másképp lesz, ha ez lenne a gyakorlat. Mert a konzol felhőzés miatt elképzelhetető, hogy befut még pár javítás.Majd a többiek leírják hogy ment ez korábban. Xbox 360 --> Xbox One.
Én One -t előbb vettem, mint 360 -at.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Hamarosan bekerülő játékok:
Elhagyó a konzol:
Február 15.
• Control
• Code Vein
• Final Fantasy XII The Zodiac Age
• The Medium
• Project Winter
• The Falconeer[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #237518 üzenetére
Köszönjük a listát.
Telling Liesnak örülök, szeretem az ilyen játékokat. #eztsekellmegvenni
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
eL Geri
őstag
Kíváncsi leszek milyen lesz a Crossfire kampánya. Ha egy elfogadható COD klón, akkor szíves kinyomnám pár óra alatt
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #237520 üzenetére
Ha maxon vannak a csúszkák (vagy százalékok), és egyáltalán lehet külön állítani, akkor vedd lejjebb a többit. Hirtelen ez jutott eszembe.
eL Geri: most elképzeltem egy fogkrémes tubust, amire rá van írva, hogy Crossfire kampány.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #237522 üzenetére
A menübe csak zene csúszka van, több nincs.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #237524 üzenetére
Hát en is meglepődtem.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz csuvicsuva #237527 üzenetére
Kár hogy a játék megjelenésekor is lovat kaptunk...
Egy nagy ló****t...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
addikt
-
senior tag
OneX wifinek milyen a szabványa ? ac ?
-
addikt
Chibig Studio:
Koa and The Five Pirates of Mara - Teaser Trailer
Mika and The Witch's Mountain - Teaser Trailer
Elusive People - Teaser TrailerZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
Guitar14
senior tag
válasz Ghostman78 #237531 üzenetére
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
senior tag
-
AnonymusX
senior tag
válasz Ghostman78 #237538 üzenetére
Konzolon ne várj jobb letöltési sebességeket, még vezetékkel összekötve sem mértem jobbat a store-ból.
-
persil
nagyúr
válasz AnonymusX #237539 üzenetére
Azért, ha jobban megnézzük előfordul az.
Egyebkent tekintve, hogy gyakran a fel vilag ugyanazt tolti le egyszerre es a microsoft szerverei sem vegtelenek, a 240 is egesz oke.
Meloban elinditasz egy letoltest es mire hazaersz ott var a fel internet.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz Ghostman78 #237541 üzenetére
Hagyd a wifit, tedd kabelre.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
AnonymusX
senior tag
válasz Ghostman78 #237541 üzenetére
Attól sem lesz jobb, ha ahhoz is a MS szervereit használja.
@persil
Jó látni, hogy ilyen is van, de gyakran előkerül a téma, hogy se az MS se a Sony szerverei nem veszik fel a versenyt a Steammel ezen a téren.Nálam egyébként az instant on mód vált be, akkor érzésre gyorsabban tölt annál, mintha csak ott hagynám bekapcsolva letölteni egy játékot. Ezért ha nagyobb játékot töltök le instant on módot beállítom a konzolon és kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Teljesen változó, de ha nem fut semmi program/játék és otthagyod nyugton, akkor be szokott gyorsulni.
Sőt néha olyan is megfigyeltem, ha a store-t bogarásztam letöltés közben, akkor gyorsabban lejött.
Meg én nem használom, de sokat az instant-off módra esküsznek, hogy akkor száguld a letöltés. Igaz, nyilván akkor sem használod közben a konzolt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
persil
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
-
addikt
válasz l.skywalker #237548 üzenetére
Ezt kérdeztem én is múltkor. Vagy a korábbi tulajdonos rakta insider -be, vagy valaki más a mostani felhasználók közül. Ezért is írtam, hogy minden account -tal meg kellene nézni a Hub -ot.
Az a gép biztosan insider -ben van. Mivel "normál" szoftveren ennyi frissítés jött az utóbbi időben. Ráadásul sanszos, hogy minimum alpha.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest