- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz parandroid #237392 üzenetére
Ebben a régióban jobb volt a helyzet. Pl. Alza is elég sokáig stabilan tudott szállítani, és ő nem egy országot szolgál ki. Van ami ide is kinti raktárról jön.
Főleg a 2 kontrolleres megrendeléseket.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Mrguba
őstag
válasz parandroid #237400 üzenetére
Nem volt semmi opcio felulvizsgalatra.
Ezt kuldtek kesz pont..
Azert csodalkoztam de gyereket agyonverem barmit irna.
Mindegy vege visszakaptuk ennyi -
parandroid
félisten
válasz Mrguba #237402 üzenetére
Nem ismerem a rendszert, de el tudom képzelni, hogy egy automata osztja a bant, aztán amikor odaér a humán ügyintéző, akkor ő felülbírálja. De mindegy is, a lényeg, hogy a gyerek is tanult valami fontosat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
-
ThorsHUN
őstag
Azt tudja valaki, hogyha aktiv a 300 ftos elerheto gamepass az accomon az meddig marad ott kb?
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #237409 üzenetére
Hehe, a PS+ előfizetők meg panaszkodtak milyen rossz a kínálatuk.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Hol van most jó áron 1 illetve 12 hónapos Gold?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
philoxenia
MODERÁTOR
Van valahol olyan magyar webhely, ahol sok boxos játékról van leírás, értékelés ? Egyesével nincs kedvem minden olcsó/ingyenes játékra rákeresni. A legtöbbről -így a Store-ban olvasható pár angol sorból- nemigen tudom, hogy tudnék-e vele játszani, érdekelne-e?
-
vacs
veterán
válasz zsolti72837 #237411 üzenetére
Ha Teamviewer-el a közös aktiválás is oké, akkor musztiii hardverapro.hu.
Kód beírás után esetleg cseréled a fiókod jelszavát és kész!
Én is már vettem így!
De ha csak a kód jó, akkor is ajánlott ő!(^)(>.<)(^)
-
válasz philoxenia #237412 üzenetére
Ilyen magyar oldalt nem tudok, de ha lenne is, akkor ott is egyesével kellene keresned a játékokra. Vagy nem tudom, hogy mire gondolsz pontosan. Angol oldalak közül a metacriticet szoktam olvasni. Nagyon ritkán YouTube videókat nézek a játékokról.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz icemad #237414 üzenetére
Hát ilyen best of kategóriánként, hogy melyik az amire érdemes rákeresni, mennyire játszható stb.
Magán a boxon nézegetve nekem nem sok infó jön le az egyes játékokról, nem mindegy például, hogy mennyi szöveget kell olvasnom, mennyire nehéz az irányítás stb.
Olyan kategóriák vannak, hogy Pegi-3-18, de nekem olyan kéne, hogy Pegi 55.... -
addikt
válasz zsolti72837 #237416 üzenetére
Veszel Nestlé gabonapelyhet, és lehet nyersz vele. Az a legolcsóbb, ha amúgy is szereted (vagy a család). Jó, az csak 1 hónap GPU.
Egyébként én is az aprós srácoktól szoktam venni. Illetve legutóbb én is musztiii -tól még év végén. De elvileg azóta náluk is mozogtak az árak. Még jó hogy akkor megvettem a maximumot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"The following Women's teams are now playable in NHL 22: Canada, Czech Republic (Czechia), Denmark, Finland, Germany, Hungary, Japan, Russia, Switzerland, USA"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #237409 üzenetére
Nálam Jackpot Egyik sincs meg, a hörcsög boldog.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még venni használtan one x 1tb konzolt? Ha igen, akkor milyen árban? -
addikt
Little Orpheus Console Announcement [PEGI]
2022.03.01.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
Lelövik a Hyper Space szervereket április 28-án:
"A message regarding the future of Hyper ScapeEz is sokáig foglalta az áramot
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zsolti72837
addikt
válasz ρσгτσ #237418 üzenetére
Az lenne a nagy, ha a csomagolás belül ott lenne a kód.
Kicsit felmentek az árak ez igaz. De hát sajnos másnak is.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz zsolti72837 #237427 üzenetére
Mi 8 darabot vettünk. Na nem a nyereményjáték miatt, hanem amúgy is most volt a nagy beszerzés. Egyszerre többet szoktunk venni, így egy darabig nem kell...szóval tök jól jött ki.
Az egyik dobozzal nyertünk. Ami nem rossz úgy, hogy csak 3750 db nyerő kód van.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz ρσгτσ #237428 üzenetére
Na a szerencse mellétek pártolta akkor.
Már régen ettünk lehet, hogy akkor párat bedobok majd a kosárba.
-
-
addikt
válasz zsolti72837 #237429 üzenetére
Inkább a Series S lenne érdekes. Unokatesóimnak ajándékba tök jó lenne.
icemad:
Igen, arra emlékszem. Abból nem sokat szereztem volna, mert nem vagyok oda érte.Itt is a doboz külsején van egy kód, de igazolni kell a vásárlást a blokk adataival és egy kép feltöltésével. A sorsolásos nyereményekhez pedig a csomagolást is el kell tenni. Csak úgy lehet átvenni.
Mivel itt nem sok nyerő kód van, így könnyen ellenőrizni lehet az "X" nap alatt, amíg küldik a GPU kódot.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz philoxenia #237433 üzenetére
Arra lesznek mèg játékok, a One X-re meg már nem nagyon.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szerintem a töltési sebesség, és az SS időtállóbb. +az SS még jó eséllyel garanciával rendelkezik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
mötálhed
tag
Én is csak ezt az előnyét tudnám felsorolni amit @Fizzie írt, meg hogy árban nem nagy difi van a kettő közt.
Félre értés ne essék én szeretem a OneX-et, én is azt használok -
szjoci
őstag
Sziasztok!
Lecseréltem a One S-t Series X-re. Az én fiókomon van gamepass, a fiam is tudta eddig használni a One-on a saját fiókjával. Viszont az XSX-en csak akkor indulnak el a gamepass-os játékok az ő fiókjából, ha én is be vagyok jelentkezve... Tudnátok segíteni mit kellene beállítanom még, hogy úgy működjön mint az előző konzolon? -
Bogyi007
veterán
válasz zsolti72837 #237411 üzenetére
Miért? Rohannál venni miután megláttad a friss Games With Gold kínálatot? 🤣🤣
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsolti72837
addikt
-
Wesder
félisten
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #237447 üzenetére
Videon szuperul fest, de ugye egy felvetel "kivulrol" mindig szazszor simabbnak tunik es a 30 fps, az minden iranybol 30. Videon nyilvan nem erzi az ember, csak majd, amikor jatsza a sajat gepen. Meg, hogy lesz dip is az elozo genen, arra barmilyen mennyisegu merget beveszek.
De remeljuk csak veszmadar vagyok.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs