- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
Egy jó kis horgászszimulátor játék hozzá rakás kigészítővel most aprópénzért behúzható [link]
-
Bogyi007
veterán
válasz szimszonos #225203 üzenetére
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Micsurin
nagyúr
Élőben se tudom mi a poén a horgászatba de komolyan van aki ezt élvezi virtuálisan is?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
Beniii06
addikt
válasz Madoc #225090 üzenetére
"Nekem is lesz ha kijön az új God of War,addig marad a ps4 is. "
Állítólag fog jönni 4-re pletyka szerint is + sony emberke is lenyilatkozta, hogy arra utasította a stúdiókat, ~3 évig még adják ki a játékokat 4-re is és mindkettőre fejlesszenek(4&5).
"Got any other secret weapons?"
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
Srácok, üdv.
erre volna valakinek ötlete, tanácsa? [link]
egy xbox one x és egy one s lenne használva
előre is nagyon köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Hunt3r22
őstag
válasz Lacielvtárs #225215 üzenetére
Kreálsz egy új gamertaget a lányodnak és homeoltok. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy akár mind a két profilon egyszerre fusson az adott jàték.
Megoldás: te profilod lesz a home a lányod gépén.
Lányod profilja lesz a home a te gépeden.[ Szerkesztve ]
Xr
-
Madoc
veterán
válasz Lacielvtárs #225217 üzenetére
Az összefoglalóba le van írva hogyan kell.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
LordNoSignal
csendes újonc
HALO infinite 2XP
PT33H
C8HNT -
szimszonos
őstag
válasz Micsurin #225205 üzenetére
Vannak bizony,mint ahogy a vadászos játékokat is.Az meg hogy te nem tudod mi a"poén' a horgászatba az már egyéni probléma úgy gondolom 😅
Az a több mint fél millió horgász kis hazánkban nem hiszem hogy sokat veszített azzal hogy nem erősíted a táborukat,se fizikálisan se virtuálisan[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
Mivel a mai napig sem történt meg GPU-EA hosszabbítás, megint beszéltem chaten a supporttal, végre olyat fogtam ki aki segített. Azt mondta látja, hogy nem lett átállítva, de megcsinálja manuálisan. 2 percen belül megkaptam a 8 hónapot, vagyis egészen pontosan 9-et
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #225221 üzenetére
Hogy érted, hogy egyéni probléma? Ő az egyetlen aki nem érti?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #225223 üzenetére
Szerintem ezt nem érteni kell,ha nem szereti vagy nem szereti az ember.Poén inkább a viccekben van
-
AnonymusX
senior tag
Nyugodtan tessék őket csesztetni, vagy ha ilyet ígérnek és kérni a későbbi e-mailes megkeresést. Sajnos nagyon hullámzó a támogatás minősége, kitartóan kell próbálkozni (nekem is megoldódott a Gamertag csere hiba miatti szívás, bár inkább tüneti kezelés volt, mint az ok megszüntetése, de nekem ennyi kellett. A hibás rendszerük meg felőlem maradhat az, én szóltam).
-
satee76
aktív tag
válasz szimszonos #225221 üzenetére
Én sem értem mi a jó benne. De nem zavar, ha nem tartozom bele a fél milliós táborba. Van még úgy 9,5 millió ember, akihez tartozhatok.
-
Madoc
veterán
"A Konzol Világ átalakítja a törzsvásárlói programját, így az eddig megszerzett pontjaink 2020. December 31-ig használhatóak fel, majd utána megszűnnek."
Tehát a konzolvilág a személyes kontaktot részesíti előnybe mivel pontot beváltani csak úgy lehet.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Micsurin
nagyúr
válasz raziel01 #225208 üzenetére
Ahhoz képest nekem védték a valagam.
edit.: Pedig pusztán hibás kódot kaptam, biztosan volt már ügyük a Kinguinnel különben a marketplace nem kapott volna észbe azonnal a PP dispute-ra.
Madoc Meg a retkes büdös *va tudjuk kijüket. Konzol vagy konti cserékre szoktam spórolni a pontokkal vagy D1 vételekre és nem 1-2 ezernyi volt már kigyűjtve.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
balazs025
senior tag
válasz Madoc #225230 üzenetére
Ja, mondjuk ezt nem is értem. Biztos van rá logikus magyarázat, csak azt már nem közlik. Sajnos így nekem valószínűleg el is úszott, mert csak ezért nem fogok bemenni, hogy megrendeljék ők, hogy majd újra bemenjek a rendelt dologért. Pedig már egy ideje gyűjtögetem, ha nem is sok, de jó lett volna elkölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz balazs025 #225232 üzenetére
Jaja burkolt bevétel/nyereség növelés lesz mögötte így az új gépek érkezésével egyidőben.
-
Meghivott
addikt
Üdv!
Live várható mostanában akcióban?
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Nyereményjáték
Nyeremény:
Star Wars Squadrons
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITTHatáridő:
2020.11.23. 20:00Sok szerencsét!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Meghivott
addikt
válasz l.skywalker #225241 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #225241 üzenetére
Így, ha akció van, a Live esetében neked fizet az MS......
-
Amarth
aktív tag
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Ma játék közbe jelzetett az xbox hogy hamarosan az egyik előrendelésem összge levonásra kerül. Ezzel csak az a hiba, hogy semmit sem rendeltem elő, a megrendelési előzményekben sincs előrendelés. Azt tudni kell CB bundle konzolom van. Ez az üzenet azért lehet, mert nemsokára megjelenik a CP2077? Ha igen akkor meg miért üzent, hisz a konzol árába benne volt a játék is?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest