- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz st3v3np3t3r #224551 üzenetére
Én sem értettem. Twitteren van fordítási lehetőség a szövegre. Meg a magyar cikk is írja, amit linkeltél. Van ilyen, néha elnézi az ember a dolgokat. Mindenkivel előfordul.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
őstag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már.
2 kérdésem volna.
1. Használt konzolnál, ha regisztrálta a tulaj a saját fiókjához, akkor én már nem tudom?
2. Új konzolra át lehet valahogy vinni a már letöltött játékokat (pld a külső ssd-vel) vagy le kell tölteni mindent újra?[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #224540 üzenetére
Érdekes, van a családban P40 de még nem találtunk ilyent jellemzőbb az instant crash vagy a sírás szolgáltatás után.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz Micsurin #224554 üzenetére
Volt már nálam..de jellemzően inkább mókolós alkalmazásnál. Tehát lehet normál app esetében semmi gond. Csak szimplán eldobja telepítés után, mint egy hardver szinten nem portolt alkalmazást.
Mcrazy:
Másik accounthoz is rögzíthető a gép. Át lehet vinni. Én például egyik gépről a másikra másoltam át a játékokat. Csak új generációnál előfordul, hogy egy-egy játékból új verziót kell letölteni. Tehát hiába másolod át. Attól függ mi volt a másik gép.[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
na elengedtem az XBOX ONE FAT témát.... vettem inkább egy Series S-t... X overkill lett volna a 1080p 120hz monitorhoz.
Be is lőttem, szépen indulnak a játékok a külső USB HDDről is. csak pl a Fortine esetében leszedett 20GB-ot amit az SSD-re kellett tenni. Remélem működik majd így szépen és nem szaladok ki a tárhelyből.
-
M@no
tag
válasz IntelKiller7 #224366 üzenetére
Mik vannak... összefújja a szemetet a szél.
Én is odavalósi vagyok, csak már 6 éve Bp-en tengetem az életem jobb híján. -
Micsurin
nagyúr
Arra leszek kíváncsi, hogy vajon a pure nextgen címeket fogja engedni external usb meghajtóra tenni?
edit.: Mert ha igen akkor még tetszetősebb az az SS. Notimban most lett cserélve az MX500 1TB (9,9TB írás tavasz óta és még mindig 98%-os) egy 2TB-osra, ha valóban nextgen only játékok is fognak onnan futni nekem tökéletes kompromisszum lenne.
Btw, One-on mindegy melyik USB-be dugom a külső meghajtót? Mindnek azonos a sebessége? Kék nyelvest nem látok csak emiatt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #224561 üzenetére
Köszi!
Ez lett volna a kérdés, kár... erőteljesen kíváncsi leszek mit akarnak leművelni mivel folyamatos játék közbeni betöltéshez is untig elé a sebessége egy 3.0-án keresztül hajtott SATA SSD-nek.
Virtuális memóriának meg még mindig lassú lesz az NVMe meghajtó is. Kíváncsi leszek.
-
Zsadi
őstag
Erre valami ötlet? [link]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #224564 üzenetére
Tudom, ez a bajom emiatt filózok. A helyet leszámítva teljesen jól ellennék az SS-el ellenben SS + oem bővítő és ha jól néztem SX ára fölött is lennék valamivel... tré egy deal.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Micsurin #224565 üzenetére
SS szerintem inkább GPU szolgáltatásra épülő konzol. Gyanítom ez az alap koncepció. Ezzel növelik a piaci jelenlétüket.
Gondolom az OS AD eladások azt igazolták, hogy ez jó irány lehet...de majd kiderül.
Ennél nagyobb igényre talán az SX jobb választás. Bár bővítő szerintem később olcsóbban is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #224566 üzenetére
Az SX számomra halál felesleges csak az a baj. De ezt szerintem már 3x tuti tárgyaltuk pl offban. Én teljes mértékig immunis vagyok a grafikára és az FPS számokra, amíg tudok játszani az új címekkel addig elvagyok mint a befőtt bármilyen konzollal pont emiatt 1080+ 60hz mellé nekem egy rendes 1TB-os SS tökéletes lenne még optikai nélkül is.(Igaz akkor a másik házimozit kell használjam aminek gyengébb az erősítő része de BD-s, de ugye amúgy sincs optikai kimenet a nextgenen szóval mindegy...)
edit.: értem egyébként, hogy mit írsz csak sántít. A GPU is feltételezi, hogy van 3-4 játék a gépen a szabad hely meg erre gyanítom/tartok tőle nem lesz elég mert terpeszkedni fognak a nextgen játékok.
Zebu Igen de ~118 + ~60 --> SX ára konkrétan. Annyiért kivárok pár bundlit és majd valamikor nyáron vagy késő tavasszal.
[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
Szerintem ssd és házfüggő a dolog.
Nálam van egy wd blue 500-as egy orico sata-usb3(c) házban, az pl. ki is kapcsolja magát használaton kívül és nem felejti el soha a box.
Viszont van egy raidsonic nvme - usb3(c) házban egy a1000-es, ennél a ház ahogy észrevettem nem támogatja a kikapcsolást és ezt időnként eldobja, ki kell húzni majd visszadugni. -
Zebu
addikt
válasz Micsurin #224562 üzenetére
Szerintem reszelik majd a környezetet és lesz majd megoldás rá. 1TB bővítő ha jól tudom 60k körül lesz majd.
Még tök új az egész. Ha az S életképes akar maradni hosszútávon lesz megoldás az olcsóbb tárhelyre szerintem.
Töltm a Forza 4 XS verziót. kiváncsi leszek mennyit akar majd az NVME-re rakni és mennyi lesz amit enged a külső HDD-re.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Micsurin #224567 üzenetére
Tökre megértem. Én OX -ről OS -re váltottam és kicsit sem zavar a különbség.
Microsoft viszont láthatóan szolgáltatás orientált lett. Persze eddig is a konzol köré épített szolgáltatásokon volt a hangsúly.
A felhővel/GPU -val viszont nyilvánvalóvá tette azt, hogy most már nem akarja korlátok közé szorítani a felhasználókat. Egy csomó eszközről, akár konzol nélkül is elérhetők. SS pedig pont kitölti azt a szakadékot, amit az SX és a különböző felhős eszközök között teremtettek.
Tehát más szereplőket is megszólítanak. Szerintem... Saját magukat lőnék ***ön, ha egy sikertelen AD széria eladás után újra bevállalnának egy nextgen AD -t. A tárhely viszont valóban egy gyenge pont...de nem mindenkinek. Nekem biztosan kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Micsurin #224565 üzenetére
Én is SS-előrendeléssel indítottam, aztán nagyon hamar rájöttem hogy kevés a tárhely, illetve azért nem rossz ha van lemezmeghajtó is.
Múlt héten módosítottam az előrendelést XSX-re, és megmondom őszintén, hogy a legjobb döntés volt, van nagy tárhely, tudok új/használt lemezeket venni (Valhalla+ CP felkészül).
A gép hihetetlen jó, a grafika döbbenet, pedig engem sem érdekelnek ezek a dolgok, a story legyen jó egy játékban, de itt azért már látszik a nextgen, nem is kicsit.
Ja és nincs szuper tv-m csak egy FHD prémium 9 éves LG..
Én nem ugranék bele a helyedben az SS-be, ha már felmerült a tárhely.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Nálam is van GPU előfizu hosszan, viszont pl. a Valhalla most 36k, de már aprón is láttam 18-19k-ért, hamarosan még többet fog esni a lemezes ára, eddig is így toltam, nem vettem day1 játékot, illetve kimaxolás után el tudtam adni, ami digitálisnál ugye esélytelen.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #224571 üzenetére
Meglátjuk az a biztos. Májusig úgyis garis a mostani + várunk egy jó GT bundles PS4-et faterral. Ő mert jó lenne néha a nappaliban autókázni én meg mert lesz min kitolni a Miles Moralest is.
Szóval elkapkodva nem lesz a konzol vétel de az SX-t per pill overkillnek tartom főleg úgy, hogy nem indokolt a jövőre jövő címek közül minden jön One-ra még ami érdekel. (Idén CP, jövőre Hogwarts Legacy talán végre egy Skull and Bones is lesz + HALO szóval ráérek még bőven.)
Zoleee83 én is ezt mantrázom mindig magamnak a lemezekkel kapcsolatban és tudod mit? 1x vettem eddig használt címet. Azt is cseréltem. Valahogy mindig inkább megveszem boltból ami tetszik mert szeretem kicsomagolni. És még a befürdős játékokat se szoktam tovább adni mondván javíthatják azt még bármikor. Ott az Avengers a kampány nagyon jó volt a multi rettenet per pill mégis én hülye várom hátha rendbe teszik. Nyugodtan áttérhetek igazából digitálisra.
Pusztán az zavar nem érzem a Series S létjogosultságát az X mellett, a One S-nek és a 4 Slimnek is 100x több értelme volt a Pro-k mellett mint most az SS-nek van, bőven mehetett volna bele egy 1TB-os háttértár és adták volna ~20-al drágábban de így...
AMD Power A kisördög a fülben!
-
BigBear
senior tag
Egyetértek az előttem szólókkal.
Tök jó cucc az SS, mert az. Sokat agyaltam én is de aztán teszteket nézegetve meg olvasgatva, illetve kivárva a megjelenést, úgy látom, hogy -nekem legalábbis - a kis tárhely miatt nem jó választás. (Jelenleg 1000 + 500G ssd, meg 500G hdd van, tele...) Oké, régi címek mennek külsőről, de mi lesz később? Bővítéssel meg drágább mint az SX. Nem beszélve arról, hogy tesztek alapján valahogy nem igazán érzem a késztetést az azonnali vásárlásra. Biztos öregszem, de nem... szép meg minden, de ennyi. Régi motoros vagyok, nekem a csillivilli csillámpóni külső egy-egy játékban önmagában kevés és nem mérvadó.
Sokak szerint biztos hülyeség, de inkább bevállaltam a meglévő One S helyett egy sokak által kidobásra ítélt One X-et. Most jó áron ki lehet fogni őket szerintem. Az S eladásával minimális befektetéssel egy darabig bőven jó lesz véleményem szerint. (A gyerek nyomul vele úgyis 90%-ban, ő meg az S-re se panaszkodott soha.)[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz BigBear #224577 üzenetére
Mar az elejen sem lattam ertelmet. Gyors betoltes, es 120FPS. Ennyivel tud tobbet mint a One X. En biztos nem vennem meg a Series S-t. Ha nem fosol a hasznalt cucctol akkor egy One X sokkal jobb deal. Fele annyiert kapni mar mint az uj SS-t.
Bar azt sem tudom miert kell 50 jatekkal teleaggatni a tarhelyet.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Micsurin
nagyúr
válasz IntelKiller7 #224578 üzenetére
Nem 50 játékról van szó de számoljunk már.
Warzone + MW --> 110GB, RDR2 ~100 azt hiszem? Mennyi is a szabad hely az SS-en? 400? Fel fér még max egy Odyssey és egy valami még.
Nagyon centizve van ha jönnek később méretesebb játékok hamar ott leszünk, hogy max 2-3 cím fog elférni rajta.
edit.:
A jobb deal is relatív, OX-en nem fogsz már pl LotR: Gollum-ot tolni.
Wait ezt azt hiszem közben cáfolták, hogy mégis jön prevgenre.[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
Magam miatt nem is pakolnék fel ennyit.
A gyerkőcnek viszont kell.
A Gollum jön mindenre nem? (Hopp, megelőztél...)[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Micsurin #224579 üzenetére
364GB amire lehet pakolni.
One X-en nekem most GTA V, FH4 minden kieg, NFS Heat, BFV, FS19, F1 2020 van lent, es meg van egy csomo helyem. Sokkal tobb egyszerre nem szokott lent lenni. Nem is tudnek ennyi mindennel egyszerre jatszani, igy is kb 2 jatek van amivel jatszok. (Mondjuk nem mostanaban. )
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Micsurin
nagyúr
válasz IntelKiller7 #224581 üzenetére
Wait wait wait. Azért azért a GTA5, Heat, F1 minden csak nem méretes játékok.
Egyszerre én is 2-3-at nyomok ami általában 2 single és 1 multi lövölde.
Most pl MW2019 + Heat + Witcher 3 újra. De attól még jó ha felfér más sokszor egy egy film után kapok kedved játékokhoz.364... azta *va életbe. A telefonomban van 128+128(adathordozóként is használom -> ~90GB virtual pc van rajta).
Itt végképp érvényesül amit felsoroltam feljebb, tényleg semmi értelme az SS-nek.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Micsurin #224582 üzenetére
BFV 81,4
F1 2020 42,8
FS 19,1
FH4 89
GTA 84,3
Heat 32,2
es meg van 431 szabad hely.
elobb utobb biztos ki lesz vezetve a One X, de amit irtam, hogy, ha a gyors betoltes nem fontos es a 120Hz-t sem tudod kihasznalni akkor igazabol tok felesleges, mert gyengebb is mint az OX.
Talan 2-3 even belul nem lesz olyan grandiozus jatek ami series only lenne.
Ha tudsz meg locsolni egy kis penzt ra, akkor merfoldekkel jobb befektetes a Series X.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz Micsurin #224579 üzenetére
COD csak rosszabb lesz...és nem csak SS -nek fog fájni nextgenen. Elmegy az majd 300 gigára is. Ami már PS5 -nek vagy SX -nek sem annyira jó hír.
Én is vele példáztam a helyzetet korábban. Bár kétségtelen tény, hogy egyedi eset, illetve lehet csökkenteni a teljes méretet, ha a campaig packokat leszeded. Általában nála multi rész a lényeg amúgy is. Azért veszik meg. Viszont úgy sem lesz kevés.
Meg persze a többi is fog nőni.
Janusz001:
Szuper, örülök.
Szerintem nem fog normalizálodni a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ezt mondjuk én sem értem. Én álltalában 2 játékkal játaszok egyszerre! Maximum. Most is a FM6 azzal jó ideig el leszek meg az Athem.
-
BigBear
senior tag
válasz Zsadi #224586 üzenetére
Egyelőre S-en.
Majd kiderül, X-en mi lesz, bár közben beszereztem egy Orico nvme/sata -usb3 kombinált kis kuckót az ssd-nek, csak nem költöztem át.
Jók ezek az Orico házak. Szinte mindegyik támogatja ezt az energiatakarékos módot, hogy kikapcsolnak pár perc tétlenség után. Mivel a box ahogy láttam folyamatosan ad az usb portoknak tápot, ezért amelyik holmi ezt nem támogatja, ott a külső eszköz megy is folyamatosan. -
aktív tag
válasz tihibaby #224593 üzenetére
Ahogy rdt89 is írja a FM6 lekerült a MS Storeból a licenszek miatt még tavaly.
Idén egyébként a Horizon 3 került le.
Egyébként kiváncsi vagyok hogy a jelenlegi Motorsport 7-Horizon 4 meddig fog maradni, mert előbbi már 3 éves, utóbbi 2. (nagy baj mondjuk nem lehet mivel kölcsönözni lehet őket, mindkettő Gamepass játék)
Új horizon játék szerintem jó ideig nem fog jönni, mivel a Playground az új Fable játékot heggeszti, a Motorsport meg talán jövőre jön. (szerintem inkább 2022-ben)
Ha jól látom a kód amit említettél UK régiós, lehet hogy régióváltással beváltható.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
jox0425
csendes tag
Sziasztok! Régi fat onet akarunk beuzemelni hosszas pihenés után, de olyan mintha valami folyamatosan nyomogatna a bekapcsolo gombot, mert csak pittyeg és csak az xbox logoig jutok, utána újra indul. Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest