- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
Poplacsek
senior tag
Tele van már a hócipőm a Metro Exodus-al.
Próbálta valaki az XBOX (Beta) appal telepíteni Win10 1903-ra? Már többször felraktam és leszedtem, de eddig összesen egyszer sikerült elindítani a játékot. Ráklikkelek az ikonjára, aztán homokórázik fél percet és végül mindenféle hibaablak nélkül felhagy a homokórával és meg tovább a gép mintha mi sem történt volna..
Forza 4, GOW5 simán megy ugyanígy telepítve. Van valami trükkje a Metronak?[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Srácok akkor Új-Zèlandon mikor indul a játék? Délután ¹ óra?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Viper26
nagyúr
NFS heat, vagy Fallen Order lesz majd pass-ban?
Továbbá Forza 6-ot miért nem lehet megvenni?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
S@c@
őstag
Hol lehet beallitani mikor kapcsoljon ki a kontroller? Mennyi ido multan.
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #190709 üzenetére
Az EA Access-re gondol
(#190708) Viper26: a Heat sikertől függ, de szerintem hamar benne lesz. A SW Jedi: Fallen Order szerintem kb. egy év múlva. Az Anthem februárban jelent meg és szeptemberben került be. Az a játék bukta volt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #190714 üzenetére
Szerintem nem számít, hogy egy játék mennyire sikeres, nem azért kerül gamepassba mert rossz. Lásd Tomb Raider vagy Metro Exodus...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #190715 üzenetére
EA Access-ről van szó és viszonyításnak adtam meg: a FIFA-k olyan 10 havonta kerülnek be ill. a többi sport játék is. Az Anthem nagy bukó volt az kicsivel több mint fél év után volt benne.
De igazad van, talán a BF5 jobb viszonyítási pont. Tavaly november elején jelent meg és idén júniusban került be, tehát mondjuk azt, hogy ha ez egy standard dolog akkor olyan jövő június - augusztus között lehet benne.
(#190716) Crytek: a 2013-as játék eladásait már az előző sem tudta karcolni. A SotTR még épp egy éves, a Rise of the Tomb Raider 4 év alatt összehozott 7 milliós eladásához képest egy év alatt 4,2 millió eladása van, úgy, hogy megjelenés után 5 hónappal bekerült a Game Pass-ba.
Volt már itt egy cikk korábban, hogy az előfizetéses game library típusú szolgáltatások emelik az eladásokat, de egy játék nem azért kerül be feltétlenül a GP-be mert "rossz" lett, hanem akár azért is mert vagy az MS akar magának nagyobb közönséget és több előfizetést vagy pedig azért mert a kiadó dönt úgy, hogy most jött el az ideje.
(#190718) icemad: szerintem úgy értette, hogy azért került be, mert rossz.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
tihibaby
senior tag
válasz szimszonos #190696 üzenetére
Elküldenéd nekem is,nagyon megköszönném!
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #190687 üzenetére
Huhu... ez nagyon baba. Milyen arban lesz? Kb?
-
persil
nagyúr
válasz tihibaby #190719 üzenetére
Most felre fogtok erteni, es en leszek a bunko, de komolyan ennyire bonyolult a megujulo elofizut bekapcsolva hagyni?
Ezer even letezik mar gold, meg pass, le van irva millio helyre angolul, magyarul, az osszefoglaloban is benne, de amikor elofizetsz barmelyikre, akkor ott is jol lathatoan, erthetoen, nehanyszavas szogegyszeru tomondatokkal van leirva.
Megis a mai napig n+1 alkalommal kell valakinek elmagyarazni.(Pont, mint az ultimate, az is, ha otmillioszor nem lett leirva szajbaragosan, akkor egyszer sem. Pedig az sem szorul semmifele magyarazatra.)
Es meg egyszer elnezest mindenkitol, te pedig ne vedd magadra, semmi szemelyes, csak tenyleg nem ertem, hogy ilyen dolgokon mit kell ennyit magyarazni, mi olyan erthetetlen rajta.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Crytek
nagyúr
válasz Viper26 #190723 üzenetére
Én is ezért vettem meg. Az összes dlc pakk megvolt 1495 ft-ért... Cd keysen pedig napi dealbe 11.39 euro volt az alap game. Most a FH3-ra pályázok ,hogy valahogy azt is be lehessen szerezni hasonló olcsóba mert sanszos hogy jövőre azt szedik le a storeból
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
MrPeekaboo
senior tag
GP-s Lonely Mountains: Downhill tölthető.
-
Tin
veterán
válasz szimszonos #190693 üzenetére
Köszönöm még egyszer a segítséget és a tippeket az ittenieknek.
A 4x3 hónapra egyesével aktiválgatva valóban 16 hónapot ad, majd a 300 Ft-os GPU után összesen 17 hónapra van most LG+GPU. 13300 Ft, de a konzolvilágos olcsóbb akcióban ez csak 12300 Ft.
-
Bogyi007
veterán
válasz Crytek #190724 üzenetére
Nézd a Hardveraprón, hátha lesz még All Digital csomagból olcsón FH3 kód...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
r.levente75
addikt
Rockethez lejött ma egy 800MB-os update, fantasztikusan sikerült valamit elbaltázniuk, a fél mezőnynek 250 a pingje. JÁTSZHATATLAN KÖSZÖNJÜK!
-
Bep
őstag
Így GP sorrendben nekem a Dirt Rally 2.0, a Dirt4 után sajnos hatalmas csalódás.
Először is. One X-n a grafika teljesen rendben van, nagyon tetszik. Én kontival irányítom, teljesen kikapcsolt segítéséggel (minden off), hardcore töréssel. Nagyon tetszik az irányítás is, jól érzem az utat, ez is 5*.
Viszont a karrier és pályák....
6 rally helyszínen is csak 12db szakasz van ami igazából csak 6db (mert oda-vissza 6-6), ráadásul ezek sem teljesen különbek egymástól, hanem pl. a helyszínenkénti 1db hosszú szakasz is össze van rakva 2-3 rövid szakaszból, ahogy megfigyeltem nagyvonalakban... Már a hosszú szakasz után a csukott szemmel vágtam neki a rövid szakaszoknak, itinert ki is raktam kávét kikérni, mert a kövi rövid ugyan ez lesz csak visszafele.
Emellett a csapat menedzsment kettes alá lett kb.
Az, hogy a többi helyszín dlc az már nem sokat nyom a latba, de 1 szezont mentem az Lancia Fulvia-val, de igazából így úgy érzem, hogy kijátszottam a játékot a fentebb említett negatívumok miatt, már nem tudok többet beletenni furcsa érzés fogott el .
Mintha a Forza Motorsport 7 kijött volna 700+ autóval, meg mindössze a Monza helyszín Full+Full Alt+Short pályákkal és akkor nyomjad neki.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz r.levente75 #190730 üzenetére
Nekem màr a legutóbbi óta szar, nevetséges, úgy ugràl mint az àllat, közben a BF ben meg stabil 50
Xbox One: bandymnc
-
EmThor
addikt
Ybarra átment a blizzardoz ugyanolyan pozícióba.
Meg nagy Shocktober leárazás van hajnal óta.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
Crytek
nagyúr
válasz szimszonos #190736 üzenetére
De én nem akarom havi fizetősen megvenni. Ezért meg akarom venni a lehető legolcsobban. Török store alapára 3.5k akcióban meg nevetségesebb lesz.
Engem ezért nem is érdekelnek a GOLD mellé adott Oneos játékok mert azok előfizetéshez kötöttek az xbox 360asok nem.Next PC Upgrade: 2022
-
l.skywalker
Topikgazda
október 31-ig.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bandi0000
nagyúr
-
őstag
Még ismerkedem a ONE rendszerével. Kettő kérdésem van.
X360 rendszerben volt egy olyan opció, ha odaraktam letölteni játékot, akkor kikapcsolás gomb megnyomása után a gép addig nem kapcsolt le, amíg le nem töltötte azt. Vagyis volt olyan opció, hogy letöltés a háttérben. ONE esetében nincsen ilyen?
A másik, pedig, fent van a telefonomon a game pass szoftver. Itt is csak a letöltési listába tudom bepakolni a játékokat. Sajnos amíg haza nem megyek és be nem kapcsolom kézzel a gépet, addig el sem kezdi őket letölteni. Nálam van valami rosszul beállítva, vagy ez ilyen nyögvenyelős?
-
EmThor
addikt
Leárazásból a kevésbé ismert játékok közül a következőket tudom ajánlani, persze ki-ki nézzen utána mi tetszik neki:
- Murdered - szellemnyomozós
- The Dwarves - törpés rpg-s
- Shadows: Awakening - rpg ez is most van először akcióbanGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Casoli #190742 üzenetére
Konzolon válaszd az "Instant ON" és a "Keep my apps&games up to date" opciókat bekapcsolva és akkor mindent lefrissít.
"Az energiatakarékos és azonnali bekapcsolási módok ismertetése"
"Az Xbox One konzol frissítése"
Ajánlott, hogy előtte adj egy saját nevet a konzolnak, hogy bármikor bárhonnan akarsz rá telepíteni, tudd, hogy biztosan az a tiéd:
"Xbox One rendszerbeállítások"
(#190741) bandi0000: amikor megjelent a sok bug miatt rémisztőbb volt, mint tartalmában
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz Crytek #190738 üzenetére
Ha havi 750-1000ft-ot sajnàlsz a Goldra, amiért kapsz 4 jàtékot és jàtszhatsz a baràtaiddal és néha-néha még jò akciòt is kifoghatsz vele a Store-ban, akkor nem is értem minek tartasz konzolt. Ez olyan, mintha arra vàrnàl hogy majd akkor tankolsz ha 20ft-tal olcsòbb lesz a benzin, addig meg a kocsi àll a garàzsban. Elöbb-utóbb be fog zàrni teljesen az Argentín meg Török Store az instabil gazdasàguk miatt, és a 300-as akciòknak is vége lesz. Persze csinàlhatsz rà havonta új accountot, de szerintem nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bandi0000
nagyúr
válasz sugarforce #190747 üzenetére
Én is vegveszem asszem, úgyse vettem játékot már legalább fél éve
Xbox One: bandymnc
-
Bird
addikt
2021. 06. 29ig van xbox live tagságom. Át szeretném konvertálni ultimatre, de előzetesen nem látom az arányokat. Tud valaki segíteni, hogy is néz ez ki? Köszönöm.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest