Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
turho
addikt
Rocket: nem tudsz valakit aki nagyon venne remekül DRE mentesen működő, QOOB pro-s Gamecube-ot? Ld. topicom a Bolhán, alattad
-
slayenv
újonc
Hello Rocket ! Hátha tudsz segíteni.Van egy XBOX ami bekapcsolás után nem add képet.Bár régebbi tévén futó xbox képernyő látható.A segítséget előre is köszönöm.
-
l@czko
aktív tag
Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy ha esetleg úgy alakul és augusztus 26. körülre kell nekem egy okosított xbox, az megoldható-e a részedről?
Vidéki vagyok, de azon a hétvégén utazunk Bpestre.Szóval ezért a dátum.
A másik: Láttam táncszőnyeget is hozzá.Az is érdekelne.
Várom válaszod!
Üdv! -
rocket
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #279 üzenetére
Intezkedtem
-
turho
addikt
Ide is beírok, hátha tudsz segíteni Rocket: Panasonic Q-t keresek emberi árban /GC-vel egybeépített dvd-player/ angol felirattal, nem japánnal. Tudom kb. lehetetlen, de hátha....
-
rocket
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #275 üzenetére
Bocsi, osszekevertelek
Most megy neked tenyleg -
rocket
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #266 üzenetére
Kuldok mailt mindjart
-
AsusBoy
senior tag
Fel
-
AsusBoy
senior tag
Up
-
AsusBoy
senior tag
Hello!
A fekete és az ezüst között van vmi különbség vagy csak a szin.
Akkor kelene egy ps2 7004-es alapgép megchip-elve és te a ps-eket fel tudod matricázni
Pls mindent írj le az: asusman10@vipmail.hu-ra
Üdvözlettel:Asusman -
.:InnoMan:.
senior tag
Kérnék egy árlistát / zakkumpakk
/ a mailomra!
Esetleg ha van Messengered keress fel!
Üdv:
.:InnoMan:: -
AsusBoy
senior tag
[Szerkesztve] -
aXXon
őstag
mennyibe fajna egy XBOX? minden csilicsareval es anelkul?
-
rocket
nagyúr
Vannak eredeti microsoft kiegeszitok:
DVD taviranyito, 7500ft:
Bővebben: link
Advanced AV kabel, optikai kimenettel, 7500ft:
Meg van microsoft s controller 7500 ft-ert szinten -
Florida
tag
Játékok olcsón vannak nálad?
-
turho
addikt
Üdv rocket! Lehet hogy lenne egy pesti ismerősöm, gamecube-chipelés volna. Mennyi most egy sx illetve egy pro beépítés cakpakk? Mit mondhatok neki? Van-e nagylemezes tetőd, lehet hogy vinne, de az nem biztos. Árakat plíz
Mégegy kérdés: ha nem kel el, jó állapotú vinyós xboxot veszel-e be? 60-as Seagate vinyóval, gyári kifogástalan kontrollerrel, a box is remek állípotú. Pesten van.
Kösz, üdv Turho.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Fel
-
rocket
nagyúr
Jott par darab Logitech cordless precision controller xbox-ra:
Logitech cordless action controller ps2-re:
Mindketto radiofrekvencias vezetek nelkuli controller, 12000ft/darab
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Szia!
A chipelt gep minden feltetelednek megfelel amit leirtal
Alapbol van benne vinyo 8 vagy 10gb-os, de lehet belerakni nagyobbat is az atalakitott gepbe.
43990ft 1ev garanciaval 1 joy+kabelek vannak hozza, vinyo csere az 2000ft ha hozol vinyot, lenyeg, hogy ide vinyo legyen
Optikai kimenet nincs a gepen alapbol, kell egy advanced av kabel, amin van optikai kimenet, utana tudod a hazi mozihoz csatlakoztatni, van ilyen microsoft advanced av kabelem 7500 ft-ba kerul. -
SzlobiG
félisten
Hali! Én most gondolkozok X-box vásárlásába csak azt nem tudom hol induljak el.
Nekem mindenképp új kéne ami lejátsza az írt gémeket is, meg az összes film formátumot. Jah és az a magyar menü Evox vagy mi. Hogy HDD-t tudjak bele rakni ahhoz is kell valami chip? Az érdekelne, hogy mennyiből jönne ki egy ilyen gép? Azt hogy lehet megoldani ha nézek rajta egy 5.1-es DVD fílmet, hogy tudok rá csatlakoztatni házi mozit? thx
-
rocket
nagyúr
Fel
-
rocket
nagyúr
Ups
-
repasi
tag
Hello,
nincs véletlenül olyan átalakítód amivel Xbox controllert lehet PC-re dugni? -
Bird
addikt
A BOX drive-ról sokan érrdeklődtek szóval:
A Box meghajtója igen jól eltalált (kivéve a régi Thompsont), tehát ha MEGFELELŐ mínőségű lemezt használsz, elméletileg örök életű. Évek óta gépek szervízelésével foglalkozok és csak 1x fordúlt elő, hogy vki 1 éven belül visszahozott gépet meghajtó probléma miatt.... Természetesen az is Thompson volt.
Arról nem is beszélve, hogy az új meghajtók (Lg-Hitachi) szvsz nagyon jól sikerűlt, igaz élből nem olvassa a CDR-t. Persze a CDRW-vel semmi probléma. Szóval a titok a minőségi lemez és a max. 4x írás.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Fel
-
rocket
nagyúr
Felfele az eg fele
-
guga
Közösségépítő
Hőőőjjj
te vagy vizesblokk? Kaccsojjad be a mobilod vagy a fatávot vagy a mailt. Szilvásváradi utazás a téma yóól.
-
BxCiviC
csendes tag
Hi!
Amugy van még gran turismo 4-ed 12k-ért?
Erdeti bontatlan dobozos?
Hol lehetne intézni a biznict? -
rocket
nagyúr
Up
-
bijesz
aktív tag
Hello,
Ismeros vett egy x-boxot, namost megoldas kellene, hogy a backupolt jatekait tudja
futattni, kerdes milyen alternativak vannak? -
rocket
nagyúr
válasz
.-Cs0SzA-. #217 üzenetére
Az ilyen chipekre tobb fele bios-t tolthetsz fel.
Executer3 kezel lcd-t, es van tobb bios feltoltesi lehetoseg. -
BxCiviC
csendes tag
Hi!
Irtad, hogy van erededeti gran turismo 4-ed 12k-ért.
Kérdésem, hogy mennyit kellene rádobnom egy erededeti colin4 +world rally championship-re???
Ha mehet a csere. -
sti
tag
up
-
dreamlake
aktív tag
hello!
retro konzolok javítását is válalod?
md,mcd,saturn,dc... -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem:
a több bios bankos modchipek arra jók, hogy lehessen a boxon vindóz,linux,evox,meg liveozni is lehessen? és erre kell 4 bank?
vagy mire?
valamin melyik az a csip boxhoz, ami tud lcd-t kezelni , és egynél több bankja van (ha arra jó a bank amit mondtam ) és a bankokat lehet programozni egyszerűen akár gépről is? -
lidell
újonc
mit tudtok az UNI-IC modchipről?
-
lidell
újonc
üdv! lenne egy két kérdésem hogy milyen chip amit beleraknak a ps2-be és ezt a chipet lehet-e nálad beszerezni és hogy hova kell forrasztani ezt a chipet?+árakat ha vannak chipjeid.ja egy SCPH-30004-esem van -
rocket
nagyúr
Ups
-
Inuminare
csendes tag
Ha veszek egy 120gigas winyot mennyiert szerelned be?
-
rocket
nagyúr
Up
-
rocket
nagyúr
Felfele
-
rocket
nagyúr
Up
-
rocket
nagyúr
Ups
-
rocket
nagyúr
Fel
-
rocket
nagyúr
Van par darab uj, dobozos, xbox microsoft s controller limited edition 7500 ft-ert
[Szerkesztve] -
THomas007
senior tag
rocket:helyileg hol vagy,hol lehet vásárolni tőled?
-
turho
addikt
Közbe beszéltünk, köszi. Ha lesz ötleted szólj
-
turho
addikt
Rocket pls help!
Van egy új kéztől vett PSTwo-m. DVD lejátszásnál a screensetupban nem tudom állítani 16:9-ről a képarányt szürke marad, nem állítható. A könyve gagyog valami progressive scan-ról de teljesen sötét vagyok hozzá. HELP!
Ui: a regionnál meg valami USA van ha jól látom, de az is szürke. Megy a film csak nyújtottak a fejek -
rocket
nagyúr
Fel az eg fele
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest