- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz moltam #37589 üzenetére
Köszi. Ma vettem észre, hogy a 2. lemeznél is van Install opció...
Felraktam ezt is a hdd-re, oda van telepítve az első lemez is és így valóban csendben van játék közben és az indulás is sokkal gyorsabb.Ahogy írtam új vagyok még konzol fronton, meg kell szokni, tanulni mi hogy merre, de egyre jobban tetszik az xbox világa. Igaz időm az nem sok marad játékra, de az a kicsi is kikapcsol legalább.
X
-
Knobber
aktív tag
válasz moltam #36220 üzenetére
Lassú a pendrive, és sok a content. Vagy gyorsabb pendrive-ra kell váltani, vagy HDD-re invesztálni.
Nekem is Watch Dogs content DVD pendrive-ra telepítve + DLC-k is arra felinstallálva akadozott. Sajnos ez egy ilyen dolog, kivételt képez a GTAV mert ott optimalizálva van a dolog USB-ra.Youtube: Knobber
-
tomee007007
őstag
válasz moltam #34874 üzenetére
Nem annyira. Inkább a 250 és 500 Gb-os csomagokat nézd. Lehet utolag csak drágább és macerásabb, vagy egy 32Gb-os pen, amit még kezel. DVD-ról játsza, és a tárhelyre pakolja a mentéseket. De egyre több játék van, aminek alapból kell hely, anélkül nem indul, pl GTA V, Shadow of Mordor, stb....és ugyen az live-os játékokat is elfelejtheted, mivel egy játék átlag 5-6 Gb-ot foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest